Vlug nieuwe kaarten in huis!

Erg blij, dat ik net voor mijn waddentocht toch nog de nieuwe uitgave van de 1812 serie in huis kon krijgen. De klantenservice was erg snel met reageren. Dank.

Goed advies bij de juiste producten.

Bij de aanleg van de electra voor mijn camper kreeg ik vele waardevolle adviezen die de bouw vergemakkelijkten.

Snel geleverd!

Altijd alle spullen op voorraad. en dus ook optijd de spullen in huis!

Goede service, vriendelijk te woord gestaan. Personeel met de juiste kennis. Ik raad Kniest aan !

Snel en volgens afspraak geleverd

Snel en volgens afspraak geleverd

Vriendelijke bediening met een goed advies

Er werd meegedacht waardoor de keuze op een andere oplossing uitkwam.

Speciale bestelling snel geleverd

Ik wilde een speciaal artikel dat normaal niet op voorraad is, team Kniest heeft bij de fabrikant geïnformeerd en geregeld dat deze binnen een week door mij afgehaald kon worden in de winkel. Selden gennaker boegspriet met bevestiging beslag. Binnen een paar uur gemonteerd en t werkt perfect.

Geweldig snelle levering

, s middags bestellen. 1 uur later Verzonden en de volgende dag geleverd. Super

Echt een fantastische zaak

Kniest is 1 van de fijnste wienkels die ik ken. Waarom, er werken mensen die weten waar ze het over hebben en je graag advies geven. En wat opvalt, weinig verloop van mensen. Ook fijn. Niet steeds weer moeten ontdekken wie je waar voor moet hebben

Bestelling snel geleverd en prijs was vergelijkbaar met anderen of lager

Bestelling was heel snel verzonden, Ook mijn verzoek om pakje zo te verpakken dat het niet direct duidelijk zichtbaar was, wat het is, was aan voldaan. Top!

Snel en goed

zoals altijd perfect.

Werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Werd snel geleverd , dus ze maken er ook meteen werk van om de bestelling zo snel mogelijk geleverd te krijgen. De beselling , een standard horizon remote ram3+ bleek ook nog eens bij hun goedkoper te zijn dan bij andere shops. Bij eerdere aankopen ook al kennis mogen maken met een heel goede after-sales wat ontzettend belangrijk is bij vragen of problemen.

prima service

goede prijs en snelle service

snel en goed

artikel was precies zoals omschreven en werd reeds de volgende dag afgeleverd.

Alternatief gezocht

Geholpen met alternatief zoeken en gelijk geregeld.

Snel!

De volgende dag bezorgd!

Goede service met nazenden

Zeillaarzen gepast, juiste maat was uitverkocht, later opgestuurd voor de oude actieprijs. Fijn geregeld!

Goede service. Ook telefonisch.

Ook toen ik belde voor wat gegevens werd er meteen tijd gemaakt en alle gegevens voor mij opgezocht.

Goed snel geleverd

Goed spul werkt zoals omschreven

Snelle keurige levering

Diverse elektronica besteld, kwam snel en compleet aan!

Goede website en groot assortiment

Snelle levering, goed verpakt. Producten goed op de webshop omschreven. Duidelijke zoekfunctie.

Prima materiaal en snel ontvangen

Mijn ervaring met de geleverde materialen heb ik nog niet..

Goede hulp in de winkel, bestellingen goed uitgevoerd, goed geprijst, heel prettig

Wat George Kniest betreft, is alles meer dan goed. PostNL bederft de pret een beetje, de bestelling kwam als derde in de week ( twee van andere leveranciers) op rij niet bij ons aan terwijl we gewoon thuis waren en een afleverbox voor het tuinhek hebben staan. Er kwam voor al die bestellingen een mailtje dat leveren niet gelukt was en dat we het paket 5 kilometer verder op konden afhalen. Na een stevige kritiek van mij op de laatste mislukte levering werd de lier alsnog bij mij thuis bezorgt.

Snelle aankoop van toiletonderdeelvervanging tegen concurrerende prijs.

Geen verder commentaar.

zeer behulpzaam en respecteren afspraken

correct, goed onderlegd, snel

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.