Uitstekende Service!

Uitstekende Service!

Goede service en zeer uitgebreid assortiment

Goede service en zeer uitgebreid assortiment. Zeer goede kennis van zaken bij personeel. Vriendelijk.

Even op bestelling moeten wachten maar toen keurig netjes geleverd

Goede prijs betaald

Goede service. Ik had de wandbevestiging van de Cerbo gx achteraf niet nodig, dus deze zonder moeite kunnen terugbrengen. Ik ben wel weer met een volle tas weggegaan.

In de namiddag besteld in de volgende ochtend bezorgd

Snel op de mail, snel op de post, snel en adequaat op de vloer. Wij zijn fan!

Perfect, snel geleverd!

Niets op aan te merken: snel geleverd en goede kwaliteit/prijs

uitstekende service

Levering de dag na bestelling met programmatie van mmsi gedaan. Uitstekende service zoals steeds

Product snel geleverd

Snel en goed!

Mooie websiteen snel leverbaar

Besteld, betaald, gekregen

Ik bestel iets online, ik betaal het online en ik krijg het met de post thuis..

Goede en snelle levering en antwoord op vragen

Goed bedrijf

Goede service.

Een snelle en coulant afhandeling van een verdwenen propeller van een Garmin windgever. Zonder kosten is snel een nieuwe geleverd

Gewoon goed!

Gewoon een goede (web)shop, met scherpe prijzen en mooi assortiment. En niet alleen voor de watersport, ook voor de vrachtvaart zoals wij.

Prima Levering snel geregeld

Bestellen makkelijk, levering andere dag in huis, perfect geregeld

Wederom prima geholpen

Iedere keer als ik een vraag stel, word ik uitstekend geholpen. Zeer vriendelijke medewerkers.

Snelle levering.

Mooie relingkussens voor nette prijs

Levering prima, ik had echter nog een vraag. Zou daar over terug gebeld worden. Is nog steeds niet g

Deels positief, deels teleurgesteld. Komen belofte niet na.

Doen wat ze beloven

Zeer tevreden.

Keurig volgens afspraak bezorgd

Alles correct geleverd volgens afspraak!

Alles correct en snel geleverd volgens afspraak.

Telefonisch normaal bereikbaar, dat is tegenwoordig al heel bijzonder. Vragen worden deskundig beantwoord en als je iets bestelt heb je het de volgende dag in huis. Zo hoort dat!

Prima geleverd zoals afgesproken.

Besteld en op tijd geleverd snelle verwerking.

Bestelling geplaatst en snel verzonden en ontvangen zoals ik het wilde. Prima service.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.