Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Al jaren een prima winkel, waar uitstekende en oplossingsgerichte mensen jou helpen bij je vragen.

Qua assortiment en vaklui een aanrader voor degenen, die betrouwbaar advies willen krijgen bij hun maritieme aankopen!

Levert wat je besteld zonder poespas.

Duidelijke website met bestel procedure en zeer vlotte levering.

prima, mijn bestelling werd binnen een halve dag bezorgd

Bijzonder was de Secumar cilinder die ook in de verpakking zat, ik had hem niet besteld. Leuk cadeautje voor mensen die een bijpassend Secumar reddingsvest hebben; daar hoor ik niet bij. Sneu voor de klanten die hem wel besteld hebben.

Goed geregeld

Zoals altijd, goed geregeld. Snelle levering, keurig verzorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden via de track & trace.

Fijne klantenservice

Had sluitingen nodig die niet in assortiment zaten. Klantenservice heeft dit snel en goed opgelost. Ook prettig dat jullie goed telefonisch bereikbaar zijn.

Volgende dag in de brievenbus en een nette prijs

Zoals altijd; eenvoudig bestellen, snelle levering!

Eenvoudig bestellen, prima website, voor vragen is de telefonische bereikbaarheid dik in orde, snelle levering, en prima prijzen. Kortom een fijne watersport webshop waar ze doen wat ze beloven en dat doen ze al jaren lang!

Best price and delivered day after . Top

Altijd eerst even bij Kniest kijken.

Goeie producten, nette prijs en supersnelle levering.

Zeer snelle levering, goed product

Super snelle levering. Product zoals beloofd.

Prima landvasten en levering

George Kniest voldoet weer aan mijn verwachting

Bestelling duurde langer dat ik had verwacht..

Oorzaak: 1 artikel niet aanwezig en het andere wel, maar dat werd ook, zonder overleg vooraf, niet tijdig bezorgd.

Makkelijk bestellen ne snel geleverd

Daarom nu weer een nieuwe bestelling gedaan

super!

vlot geregeld, accurate levering

Snelle bezorging

Twee zwemvesten besteld goed product snelle levering

Goede website veel keus in producten

Doen wat ze zeggen

Product vrijdagmiddag besteld. Zaterdag op de deurmat. Top.

Goede producten voor een goede prijs en een perfecte afhandeling!

Goed bedrijf om zaken mee te doen, betrouwbaar en snelle levering.

Kniest is bereid om mee te denken bij kleine technische problemen met een gekocht product. De service is uitstekend te noemen.

Goed functionerende webshop

Heb een lampje voor de kajuit gekocht. Zag er degelijk uit op de foto maar viel wat tegen in werkelijkheid. Krasjes op het product en voelde ietwat goedkoop aan. Wel voldoende lichtopbrengst en functioneert goed. Besloten om 'm te houden

Probleem met onjuiste bestelling direct opgelost!

Uitstekende winkel

Groot assortiment, snelle service, goede terugkoppeling. Uitstekende winkel.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.