Helemaal top

De volgende dag geleverd!!! Goed verpakt!!!

Snel en goed

Volgende dag geleverd

Snelle levering, goede levering en klant vriendelijk

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Ruime keuze met snelle levering.

Goede service, op een vraag teruggebeld en uitgebreide reactie gehad

Goede service, op een vraag teruggebeld en uitgebreide reactie gehad

Product komt overeen met verwachting

Producten zijn tijdig en goed verpakt geleverd. Voldoen aan verwachting

Levering niet compleet

Ik heb de rolfok on-line besteld met de opmerking dat ik deze in Muiderzand op kom halen.Toen ik in de winkel was bleek dat de bestelling niet op de daarvoor bestemde plaats lag Uiteindelijk met hulp van 2 andere medewerkers alsnog gevonden.Toen ik thuis was bleek dat de verpakking al eerder geopend was en opnieuw met nieuw plakband dichtgeplakt is.Bij montage bleek dat er geen boutjes er parkers bij zaten.Er zaten wel 4 koppelstukken bij en 4 buizen.Volgens mij is er dan 1 buis te weinig.In de handleiding staat niet vermeld wat er in de doos hoort te zitten dus ik kan niet beoordelen wat er nopg meer ontbreekt.Ik heb een kleine boot (etap 20)zodat ik geen vijfde buis nodig had en heb ik ontbrekende onderdelen bij een ijzerwinkel gekocht.Al met al toch een teleurstellende ervaring. Kees van Vloten

Fijne winkel, kom er al vele seizoenen

Deskundig advies, veel producten in huis en zo niet dan bestellen ze het voor je!

Snelle levering goed product

Niks aan toe te voegen

Niet geleverd nog

Verstuurd via PostNL. Eerste dag niet geleverd terwijl we thuis waren. Dag daarna zou die bij een PostNL punt geleverd worden dat niet bestaat. Vandaag bezorgtijd onbekend. Inmiddels op vakantie zonder de nieuwe zwemvesten

Bijzonder en uitmuntend spel

Heel bijzondere choreografie met technische foefjes. Ook zonder de bedoeling en inhoud van het stuk te lezen komt die en daarmee de essentie goed over. Jammer alleen dat de Nederlandse tekst aan de rechterkant van de zaal soms slecht te lezen was, mede door het kleine lettertype.

Fijne webwinkel, goede communicatie

Fijne webwinkel, goede communicatie

Goede website, goede prijs, snel geleverd

Positief

Goede service en correcte levering

Prima prijs, snel geleverd!

Mijn product tegen een prima prijs bij George Kniest gekocht. Bestelling werd snel en keurig afgeleverd. Hele fijne ervaring dus!

Snel geleverd.

Prima en snel bezorgd.

Superrr snel

Superrr snel geleverd

Ruime sortering

Goede kwaliteit/prijs en levertijd!

Snelle bestelling. Goed te vinden

Snelle levering, groot assortiment

Aanrader!

Vlotte levering mooie producten

Een recente bestelling van diverse nautische producten snel en zorgvuldig uitgevoerd!

Netjes en goed

Mensen met ervaring die je snel op weg helpen en prijs kwaliteit uitstekend

Al 40 jaar een uitstekend betrouwbaar loyaal servicegericht bedrijf!

Heb via mail gesparred over een electronische module en de verkoper denkt mee, reageert snel geeft goed advies en weet waar hij het over heeft.

Besteld en snel geleverd. Tot nu alleen goede ervaring met GK.

Technisch advies per telefoon, site info en levering, allemaal prima.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.