Zolang ik bij George Kniest winkel is het altijd goed geweest.

Snelle levering. En goed verpakt.

Nieuwe autotherm kachel besteld en snel geleverd, bleek er aan de thermostaat aansluiting een kabeltje defect, belletje en een nieuwe word gestuurd, super. Henk. Coevorden.

Ging soepel en zonder problemen, en goede kwaliteit spullen

Ik ben sinds 2012 klant heb alleen maar goede ervaringen.

Website is bruikbaar maar die Piraat die elke keer een groot gedeelte van het scherm afschermt is behoorlijk irritant!

Helemaal goed zoals gewoonlijk!

Pakking/afdichtring voor patrijspoorten nodig ter vervanging door ouderdom en prima ontvangen en reeds vervangen

Meteen geleverd. Top

Snel ! En prima kwaliteit!

Netjes geleverd de volgende dag!

Uitstekende service en klant vriendelijk personeel. !

Heel snel dienst

op vooraad, reactief email, volgende dag in huis

Alles op tijd, ventieltje erbij, keurig verzorgd!

Trage levering

2 ruitenwisser bladen 7 dagen op gewacht

Nuchtere en goede adviezen , twee keer gehannes aan de kassa waar kortingen op artikelen niet bleken te zijn ingevoerd. Doet afbreuk aan de uitstraling

Fijne club, goede service, prima prijzen

Spulletjes voor mijn camper besteld

Ongelofelijk. Ik bestelde wat, betaalde het, en kreeg het. Een waar wonder.

geleverd volgens afspraak netjes verpakt

Top Service

Mijn slecht functionerende AIS transponder werd zonder gekissebis na ruim 2,5 jaar teruggenomen. Ik mocht met gesloten beurs een nieuwe uitzoeken.

Groot assortiment tegen concurrerende prijzen

Een groot assortiment. Bij aankoop van gecompliceerde apparatuur is advies essentieel. Advies vindt plaats in een drukke omgeving met ongeduldig wachtende klanten. Dit leidt soms tot verkeerde aankopen.

Snel geleverd en volgens bestelling

Lazy Jacks besteld. Ze zitten er al op.

Prima communicatie en service

Afspraak is ook afspraak

Zeer goede service

Heel fijn bedrijf had meerdere artikelen besteld waarvan 1 op nalevering stond , na belletje over status van de bestelling is deel direct verstuurd waardoor ik kon zeilen dat weekend. Ruim assortiment en goede prijzen

Echt een prima winkel (fysiek en on-line) voor de watersport

Ruim assortiment, veel kennis en advies. Is iets niet op voorraad dan bestellen ze het voor je en krijg je snel reactie.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.