Prettig veel bij leuke mensen

Zeer ruime winkel met groot assortiment

Uitgebreid assortiment, snelle levering, top!

Vaak bij Kniest besteld en ook geweest. Mooi assortiment, fijne aanbiedingen en altijd goed geleverd, gewoon top!

De warme douche mag aan.

RMA procedure is duidelijk en snel. M'n 1 jaar oude acculader, kennelijk BER, is vervangen voor een nieuwe. Het was even "radio stilte" na opsturen van de kapotte... DANK voor de service.

TOP

Zeer snelle levering, Product is prima.

Prima website en afhandeling bestelling.

Keurige en snelle verzending en misschien nog wel het belangrijkste een goed werkend product.

Prima assortiment voor scherpe prijs

Redelijk snel geleverd

Snelle levering. Prima product.

Overzichtelijk snel geleverd

Paar keer spullen bestelt overzichtelijk site en snel geleverd

goed bedrijf maar altijd een ervaring moeten geven is irritant

Kniest is een prima bedrijf met over het algemeen nette prijzen voor goede producten. IK ben alleen klaar het de vraag om ervaringen. Niet alleen hier maar na iedere aankoop zeuren om gelieft te worden komt mij de keel uit

Orginele delen snel bezorgd!

Orginele Yanmar delen besteld. Snel thuis bezorgd.

Snelle levering, precies wat in de beschrijving stond

Pakket snel en correct verzonden

Altijd behulpzaam!

Het afgelopen jaar enkele keren advies gevraagd, telefonisch of in de winkel. Ik ben erg tevreden over de behulpzaamheid!

Snelle levering volgens verwachting

's middags bestelling geplaatst, volgende dag in huis. Mooie marifoon, jammer dat ik de nederlandse gebruiks aanwijzing zelf moest downloaden. Verder produkten naar tevredenheid.

Makkelijke toegang tot de "winkel". Overzichtelijk. Volgende dag in huis.

snelle levering wordt gedaan wat beloofd word tegen scherpe prijs

prima bedrijf

Snel en duidelijk

Prima service handige site en heel snel verzonden

Goede snelle levering.

Goede en zoals altijd snelle levering.

Heb het besteld en de andere dag gewoon in huis en de prijs is ook goed .

Prima: betrouwbaar en snel

Het assortiment van Kniest is zeer breed, dus meestal is datgene dat ik zoek daar wel te krijgen. Vervolgens wordt het snel opgestuurd, zodat ik snel over de bestelde spullen kan beschikken.

ik ben zeer tevreden over de leveringen van George Kniest

Gebo rol hor en zonnescherm 510 x 510 was net iets te klein. terug gestuurd en geld terug gekregen. vervolgens grotere maat besteld 620 x 620 deze heb ik aan een zijde op maat kunnen maken. bij beide maten kloppen de binnen afmetingen niet. ziet er verder goed uit en de prijs t.o.v. andere merken goedkoop.

Super snel en goed geleverd top.

Alle bestellingen goed en super snel geleverd

Topwinkel

Soms iets druk en dan is het even wachten op advies, maar dat is dan ook alles. Altijd behulpzaam en met verstand van zaken.Groot assortiment!

Snel(volgende dag) geleverd

Een niet courant artikel snel tegen een marktconforme prijs geleverd. Niet eerst wachten op levering van leverancier (wat maar al te vaak gebeurd)

adequaat en snel

Snel geleverd juiste produkt

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.