Zeer goede dienstverlening.

Na het per ongeluk opsturen van de verkeerde kleur sikaflex meteen een nieuwe tube gratis nageleverd.

Gewoon zoals het hoort

bestellen versturen goed vlug. Deze keer post nl ook best vlug.

Snel

Duidelijke webshop met scherpe prijzen.

Een goed georganiseerd bedrijf en snelle levering.

Echt een aanrader om iets te bestellen goede prijs en kwaliteit.

Prima product snelle levering

Na verkeerde levering zelfde dag in orde gebracht

Prettig contact en een snelle levering

Een online bedrijf met het gevoel van een fysieke winkel. Telefonisch advies door een kundige medewerker.

Snannon is top

Shannon heeft mij goed en snel geholpen met het op afstand inleveren van cadeaubon.

Zeer goede klanten service

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met jullie klanten service. Denken goed mee en bieden een alternatief aan als een bepaald artikel een lange levertijd heeft

Snelle afhandeling .

Gemakkelijk en snel regelen op afstand van t herprogrammeren marifoon.

Prima. Zeer vakkundige verkopers,

Prima zeer vakkundige verkopers alles werkt prima.

Prima bedrijf, doen wat ze beloven

Ik heb meerdere bestellingen geplaatst in de afgelopen jaren en alles is op tijd geleverd en in goede staat. Dat is ook mijn enige wens voor een online bestelling. Ook aan de telefoon wordt je keurig te woord gestaan en geholpen.

Gewoon goed

Duidelijke info snelle levering

precies wat het nodig heeft

Bestelling klopte,goed verpakt en op tijd.

Zeer klantvriendelijk.

Had verkeerde filters besteld. Met hulp van zeer klantvriendelijke medewerker de juiste filters gevonden. Hadden ze gelukkig ook op voorraad.

Alles goed

Nvt

Goed verzorgd en snel ontvangen

Geheel naar wens

Mooie zaak, goede service

Snelle en correcte levering, zoals ik gewend ben van George Kniest.

Vlot snel en correct

Vlot snel, eenvoudig en correct geleverd

Er was een verkeerde oliesoort geleverd. Na een telefoontje werd gelijk dezelfde dag de juiste olie alsnog opgestuurd.

Sehr gute Erfahrung

Sehr gute Beratung und Service

Zeer snelle levering

Prima geholpen , goede service door dame afkomstig uit zuid Afrika

Vriendelijk hulpvaardig en geïnteresseerd

In ordep

Levering oke, maar de transportkosten veel te hoog voor zo’n onnozel pakje

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.