Prima service op Raymarine

Garantie ontvangen op stuurautomaat. Keurig gedaan. Echter krijg je geen feedback van raymarine wat er stuk was. Kniest netjes alles geregeld.

ik had een bestelling gedaan adhv het plaatje vd site. Echter, dat plaatje was verkeerd want ik kreeg alleen de stekker toegestuurd, niet de contrastekker voor in het dek. Nadat ik contact had opgenomen heeft GeorgeKniest mij kosteloos de contrastekker gestuurd (en het plaatje aangepast). Da's nog eens service :-)

Item was op voorraad en direct uitgeleverd

Snelle en goede service

Ik wacht nog steeds op mijn pakje en het is niet duidelijk waar zich dit bevindt

Normaal is het al tijd snel geleverd maar nu loopt het even mis en ik heb het heel dringend nodig.

Schitterende service

Een foutje bij het programmeren van mijn VHF werd deskundig en snel verholpen.

Goed georganiseerd, kundig, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Goed georganiseerd, kundig, zeer behulpzaam en vriendelijk.

klantgericht bedrijf

Kennisniveau en voorlichting zijn uitstekend Invullen doe ik maar 1 x per jaar en niet na elke bestelling !!!!!!!!!!

Snel en het juiste

Aangebroken verpakking en beschadigde display

Bij aankomst was de verzenddoos intact maar in de originele verpakking van het product zat een gat. Bij openen van de productverpakking was het zakje met schroeven geopend en zat er een kleine beschadiging op de display van de accu monitor.

Prima, vriendelijk.

Een klein probleempje met een lekke fender werd adequaat opgelost. Erg vriendelijk aan de telefoon.

Goed voorelkaar!

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Klantenservice reageert snel, bestelling word snel verzonden en geretourneerde producten worden snel terug betaald.

Zoals altijd goed!

Goed en juist geleverd

Eenvoudig besteld, snel geleverd.

De volgende dag werd mijn bestelling al geleverd.

Mijn bestelling stond nog op na-levering, na vlot telefoongesprek af kunnen spreken dat deelverzending de voorkeur had. Volgende dag in de bus. Overige onderdelen hadden minder haast.

Uitstekende service en snelle levering

Ik was iets vergeten toen mijn bestelling was afgerond en 1 telefoontje was genoeg om nog een product tot te voegen . Hierdoor dus geen extra verzendkosten. Fijn geregeld

Goed en snel

Kennis van zaken en goed geholpen

Zeer coulante opstelling van Kniest

Vorig jaar sep een Windex15 gekocht en tot vorige week dichtgelaten en niet gecontroleerd. Dus vorige week open gemaakt en er bleek iets niet in orde. Kniest gemaild en die kwamen heel snel terug met of het geld terug van de aankoop of een nieuw exemplaar van de Windex. Het laatste dus gekozen en de volgende dag al in huis. Top geregeld dus. Hartelijk dank George Kniest en graag tot de volgende keer. Mvg Jack Varkevisser

snel bezorgd alleen pakje kon en kwam in de brievenbus terwijl ik voor een pakketje betaald verder zeer goed

Eerlijk en goed advies

Ik kwam naar de winkel voor de keuring van mijn zwemvesten, de medewerker zei mij dat de vesten het keuren niet waard zijn. Nieuwe zijn even duur als de keuring van de oude zwemvesten, goed advies.

Prima verzorgd.

Verzending prima verzorgd.

bestelling snel geleverd top

service goed bestellingen snel geleverd scherp geprijsd

Nette service ook als iets stuk gaat

Victron lader kapot, 10 dagen later nieuwe van de fabriek.

goede en deskundige service

vriendelijk, deskundig en zeer hulpvaardig personeel

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.