Besteld en mooi op tyd binnen

goed en deskundig advies gegeven

goed en deskundig advies met keuzemogelijkheden

snel en correcte afhandeling

De carteroliepomp werkt prima. Goede kwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd.

Prettig en betrouwbaar

Gewoon heel goed

Zeer snelle levering, tussentijds levering aanpassen geen enkel probleem. Terugstorten van geld gaat razendsnel, prima winkel!

Goede communicatie, perfecte service

Inruilen van cadeaubon online gaat niet, via mail perfect opgelost, snelle levering van de goederen.

Vlotte levering , goede prijs , perfect materiaal

Ok

Snel , goede prijs, correct

Goederen werden snel en volgens afspraak geleverd. Prijs was erg goed!

Geweldig.

Ik heb een paar keer gebeld omtrent mijn webasto kachel, en de medewerker heeft mij geweldig geholpen chapeau !

goede ervaring

accuraat bedrijf, vriendelijke medewerkers

Ik vond wat ik zocht. De volgende dag had ik het in huis.

Zie hierboven

Wederom top geholpen!

Uitgebreid meedenkend met de klant….

Besteld, betaald, ontvangen. Prima en duidelijk.

Duidelijk aangegeven dat 2 artikelen bij de leverancier besteld moeten worden. Een paar dagen later het bericht dat alles er is en dat het pakket wordt verzonden. Via Post.nl 2 dagen later in huis. Goed geregeld!

top webwinkel

gedetailleerd antwoord op technische vragen; zeer snelle levering en voordelige prijzen.

Mooi spul, snelle levering

Onlangs een railing net bij George besteld. De omschrijving was goed, de levering snel en de kwaliteit top!

Snel geleverd tegen een schappelijke prijs

goed advies

Hier denken ze mee, geven goed advies en een kop koffie.

Pot verf en poetspasta goed stevig afgeplakt tegen het lekken.

Altijd aardige verkopers.

Ik had geïnformeerd voor een Axiom plus 9 inclusief alle bekabeling en kaart enz. en een toplicht. Meer dan 2000 euro. Ik vroeg de verkoper of ik de navionics kaart van 119 van jullie mocht krijgen. Daar ging hij niet over en de baas was er niet. Ik heb het dus niet gekocht. Zaterdag wou ik de Plotter kopen maar de aanbieding met geld terug actie was er niet meer. 2e (andere keer) Ik had een handheld gps waar vocht in zat. Gekocht in november 2023. Ik dacht die wordt gelijk omgeruild maar nee moest verstuurd worden en die ben ik 2 weken kwijt geweest en conclusie was dat ik een nieuwe mocht ophalen. Ik ben zaterdag naar Dekker gereden en daar heb ik de Axiom gekocht en alles en nog wat en zeekaarten enz en zij deden niet moeilijk over een beetje korting. Ik was altijd blij met Kniest maar nu ik bij Dekker ben geweest weet ik dat het beter kan.

Top bedrijf

Snelle levering, scherpe prijs en een Goede kwaliteit

Prima geregeld.

Zeer goed.

Snel en keurig

Snel en keurig

snel geleverd

Snel geleverd, prijs en verzending gunstig

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.