volgende dag geleverd, goede web site, veel keuze

Mijn man was erg blij met zijn cadeau

Vriendelijke en beleefde werknemers.

Mijn bestelling werd netjes en beleeft behandeld. Snel daarna kreeg ik de melding dat mijn bestelling klaar stond.

Snel en niet duur.

Prijs en kwaliteit is goed. Levering is zeer snel en niet duur. Uitstekende service.

Goed Advies uitleg kan iets beter maar is persoonlijk

Correct en snel goed advies

Snelle reactie op adviesvraag en goede service in de winkel

"Vlug, vlot en netjes"

...'s'morgens via de website een CN CR65 compressor koelkast gekocht en diezelfde middag in de winkel opgehaald. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, die het apparaat zelfs naar m'n auto wilde dragen ! Kortom, een aanrader !

Opzicht goed

Als botenmonteur (rode overall met bedrijfsnaam) de eerste ervaring was opzicht goed maar bij de kassa kon er geen wederverkoop korting er vanaf, wel raar? En alle bedrijfsgegevens werden ingevoerd maar ontvangen op de online factuur staat geen bedrijfsnaam vermeldt slechts mijn eigen naam, ook raar?

Goede kwaliteit voor een concurrerende prijsbestellen gin

Bestellen, betalen ging vlot. Minpunt: een artikel bleek niet voorradig waardoor de overige bestelling op hold stond zonder mij te informeren. Na telefonisch kontakt overige artikelen gelijk naar mij opgestuurd.

Snelle verzending

Super goed ontworpen, de hook and moor

Uitstekende service!

Zeer snelle reactie op inleveren van defecte plotter. In twee dagen tijd een nieuwe geleverd op garantiebasis.

snel en efficient

Goed advies

Goed geluisterd naar mijn wensen En aanvullend uitgevoerd, marifoon met toebehoren gekocht, helaas niet alles op voorraad, krijg via mail bericht wanneer binnen is .

Een slordigheid met leveringstijd is goed opgepakt. Mijn zorgen zijn weggenomen door telefonisch goed contact.

Perfecte levering

Zoals iedere keer weer perfect

Top.

Goede en snelle service.

goed telefonisch bereikbaar en uitstekende informatie

Het beantwoorden van mijn vragen was prettig en de bestelling is op tijd aangekomen.

Groot aanbod voor nette prijzen

George Kniest heeft een groot aanbod aan watersportproducten voor goede prijzen. Het is erg prettig om de items even in handen te kunnen hebben alvorens een keuze te maken. Verbeterpunt zou kunnen zijn om alle medewerkers nog iets meer te scholen in de producten die ze verkopen. Voor de zaken waar wij belangstelling voor hadden moest enkele malen de expertise van een collega gevraagd worden. Hartstikke goed natuurlijk dat dit dan ook gedaan wordt, zo kom je tot een goede keuze. Lees het dan niet als commentaar maar als een aanmoediging om de goede ervaring naar 5 sterren te brengen.

Heel tevreden, een top shop!

Website is duidelijk en makkelijker om een bestelling te plaatsen. Bestelling snel afgehandeld en verzonden. Goed ingepakt en producten zoals beschreven geleverd. Top service!

Goede service van GK, maar slechte service van postNL

Goede & snelle service van George Kniest, maar slechte service van PostNL. Pakket is niet bezorgd op het aflever adres, en ook pas een dag later op het afhaalpunt aanwezig als initieel vermeld op track & trace.

Verkeerde kleur geleverd. Werk niet kunnen uitstellen. jammer

Ik bestel kiwigrip licht grijs. Krijg kiwigrip cream geleverd. Wegens andere werken en omdat ik buiten moet schilderen, en het weer niet gegarandeerd is voor de volgende 14 dagen. Heb ik geen keuze dan met het geleverde te werken. Volgende keer maar ergens anders bestellen denk ik.

Goede communicatie

Bestelling geplaatst, bleek er een verschil te zijn in de voorraad en website. Prima ingelicht dat het plm. 5-7 werkdagen zou duren om artikel te bestellen bij Leverancier. Groot was de verassing dat het na 5 dagen al bij mij was afgeleverd.

Goede levering en service bij het afhalen van een zware accu

Snel en klantvriendelijk

Uitstekend!!!!

Uitstekend, zoals ik al jaren gewend ben!

Slechte communicatie

Ik had een stuk lijn besteld in een kleur Na een paar dagen had ik nog niks ontvangen en daarop een mail gestuurd Daar werd uiteindelijk op gereageerd met de mededeling dat het niet voorradig was ( volgens website wel) maar dat kan … Er werd aangegeven welke kleur er wel was en of ik dat wou ( was prima) Waar het me omgaat is dat er geen contact is opgenomen op de dag zelf of dag erna met de mededeling niet voorradig En dat ik zelf na een aantal dagen contact moet opnemen te vragen waar mijn bestelling bleef

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.