Teleurstelling

Ik had verwacht dat ik zou krijgen wat ik op de foto zie

Netjes geleverd

Na snelle telefonisch info, snel bestelling gekregen

goed product met lage kostprijs en snel geleverd

Zeer hulpvaardig

Als je belt of een mail wordt je iedere keer vriendelijk en deskundig geholpen. Ook als je een order moet annuleren wordt je goed geholpen.

Jammer dat mijn tegoedbon zo moeilijk ten gelde gemaakt kan worden bij aankopen op de website.

Snel geleverd en de juiste producten

Snel geleverd en de juiste producten

Goede website

Goede sortering en snelle levering

Doen wat ze zeggen!

Doen wat ze zeggen!

Snelle levering na bestelling.

Zeer goed snelle levering.

Al jaren klant.

Een uitstekende watersportzaak met vriendelijk en kundig personeel.

Zoals hier boven beschreven.

Prima service en snelle levering

Zeer snelle levering

Gewoon een zeer snelle levering en duidelijke communicatie

Artikel op voorraad en snel in huis, top

Artikel op voorraad en snel in huis, top

super bedrijf

heerlijke goeie schoenen voor mooie prijs

Zonder gedoe klopt het altijd.

Heldere website. Makkelijk bestellen.

Kan beter

Verf besteld, volgens site op voorraad, blijkt niet zo te zijn. Wordt bestelt en zou tussen 3 en 5 werkdagen dan geleverd worden. Krijg een berichtje dat het later wordt geleverd, na 9 werkdagen. Na een mail gestuurd te hebben dat dit niet conform afspraak is, toch nog binnen 5 werkdagen geleverd.

Mooie webshop als winkel

Deskundig personeel zeer soepel in omgang. Heb een probleem gehad met mijn diepte meter ze gingen net zolang door tot de oplossing gevonden was. Hoefde alleen de onderdelen te betalen. Geweldig toch.

Goede voorraad beheer, alleen verzenden kan verbeteren.

Ik ben erg tevreden over hoe de voorraad zichtbaar is op de website, de communicatie met de klantenservice is goed en direct. Ook de prijzen zijn scherp. Als wereldwijd verzenden ook mogelijk zou kunnen zijn zou ik 100% voor GK kiezen. Dit is iets wat SVB24 nog steeds beter heeft geregeld. Het op laten halen van pakketten door DHL is van afstand een drama.

Goed geholpen

Snel en goed geadviseerd bij de keuze voor een marifoon

prima service

Bestelling van diverse onderdelen vertraagd vanwege nalevering maar bij winkelbezoek snel klaarliggende spullen meegekregen met toezegging melding nabestelling zodra klaar. Vooruitbetaling direct verrekend.

Onderdeel supersnel verzonden!

Keurig per e-mail op de hoogte gehouden, tevens digitale factuur en supersnel verzonden!

Prima levering

Bestelling zoals beschreven na 3-5 werdagen in huis

perfect

de klantendienst werkt ook prima met nuttige tips en uitleg op mijn vraag.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.