Snel geleverd.

Degelijke marifoon, prima service

Deze Icom is een degelijke marifoon, alles voelt solide aan. Contact gehad met George Kniest voor informatie en hun programeerservice gebruikt. Uitstekend geholpen. Razendsnel geleverd.

Alles naar wens verlopen.

Goed,niets op aan te merken.

Prima voor elkaar

Producten worden tijdig bezorgd, we worden goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment.

Prima levering

Goed product met aantrekkelijk prijs.

Fantastische service

Na mijn bestelling van 3 blikken anti fauling te hebben ontvangen bleek dat er drie verschillende producten zijn geleverd. Na telefonisch contact werden de twee fouten blikken diezelfde avond nog omgeruild. Deze service was boven verwachting. Hartelijk dank hiervoor.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Vlot geholpen.Kundig advies.

Heel goeg en snel !

Heel eenvoudig om te bestellen en een leuke prijs

Was op tijd

Weet ik niet

Snelle en correcte levering

Goed assortiment, efficiënte webshop met snelle levering

Dat het lang onderweg was lag niet aan Kniest maar aan de vervoerder (postnl)Het geleverde was precies zoals het eruit zag op de website. De zoveelste positieve ervaring mat George Kniest.

Perfecte service, ook na klein foutje.

De gedane bestelling bestaande uit diverse artikelen bleek bij aankomst niet geheel compleet. Eén telefoontje met een accurate medewerkster resulteerde in het direct rechtzetten van de fout, na 10 minuten kreeg ik al een mailtje dat het restant onderweg was en werd het een dag later afgeleverd. Vergissen is menselijk maar zo sta je voor je handelen. Complimenten.

Altijd prima service

Zoals altijd werd mijn bestelling keurig verpakt op tijd geleverd.

Snelle en zorgvuldige afhandeling

Wat je mag verwachten: goed

Snelle levering, alles netjes opgevolgd.

Prima ervaring!

Spullen online besteld en de volgende dag in huis. Allemaal prima geregeld.

Snelle en goede service

Mail gestuurd , en snelle reactie en levering van het product met goed advies.

Super, SNEL en goede prijzen!

Voor een nette prijs, snel geleverd, en gewoon A merken

Alles top geregeld, prima zaken doen!

Alles volgens afspraak supersnel geleverd!

Snelle en correcte levering

Goede service, oplossingsgericht, snelle reacties, vriendelijk en doortastend

Goede service, oplossingsgericht, snelle reacties, vriendelijk en doortastend

Snelle en accurate afhandeling

Snelle en accurate afhandeling van mijn bestelling.

Gezellige winkel met kundig personeel

Bij George Kniest kun je online bestellen en zelf ophalen bij de winkel. Daar aangekomen is het te verleidelijk om niet iets anders mee te nemen. De aanzijn legio,

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.