Gewoon geweldig!

Had een kacheltje met een deuk er in en binnen twee dagen stond er een nieuwe op de stoep! Fantastische service!!

Top Service

Sehr gute Preise, schneller Versand. Alles prima.

Super bedrijf.

Ik had een klein probleem. Hebben ze dezelfde dag nog opgelost. Dikke pluim.

Makkelijk te bestellen ,vlotte levering

Uitgebreid assortiment, perfecte service !

Goede sortering mn ook in onderdelen van bootartikelen. De zending door postnl werd in eerste instantie niet geleverd ( terwijl in track&trace stond dat het afgeleverd was ). Na klacht hierover bij postnl gaven ze aan dat ik bij de verkoper moest zijn. Dit werd door George Kniest opgepakt. Uiteindelijk werd pakket twee dagen later geleverd. Echt goede service; denken mee, schepen je niet af.

uitgebreid assortiment

George Kniest Boat Equipment had de onderdelen die ik zocht. Heel tevreden me

Goede ervaring

Bestelling aangekomen,super verpakt.snel antwoord op mijn vraag..

Wow wat een bedrijf zo groot en zoveel spullen

Product wat ik had besteld past perfect en was zeker niet duur. Zeker aan aanrader deze zaak. en dat zo vlak bij waar ik gelegen heb met de boot.; Ook de haven is een aanrader !

Klantgericht

Ik had een paar artikelen besteld, waarvan er een niet op voorraad. Daardoor kwam de rest van de bestelling ook niet. Na een telefoontje werd het direct in orde gemaakt. De artikelen op voorraad werden direct verzonden, de rest staat in nalevering. Prima opgelost zo.

Zeer goede service en wederzijds vertrouwen

Ik had een spinakerboom nodig, deze was op voorraad en werd apart gelegd omdat ik nog niet zeker wist of ik deze kon ophalen. Op dag van ophalen werd deze uitgepakt en is er geholpen om deze op mijn auto te krijgen. Top service

Snelle levering en service, bedankt.

Fijn bedrijf.

Altijd behulpzaam en meedenkend.

snel geleverd

bestellen tegen en een scherpe prijs en de volgende dag geleverd, top

Uitstekende service

Moeilijk te verkrijgen artikel toch nog geleverd door Kniest, waren hier heel blij mee.

Ben zeer tevreden met wat ik gekocht heb

Ben een tevreden klant

Keurig afgehandeld.

Na de bestelling werd je goed op de hoogte gehouden. Spullen die besteld waren zaten goed verpakt.

top zoals altijd

Dienstverlening door George Kniest is top gewoon. Online net zo goed als in de tijd dat ze hele dikke gidsen op de Hiswa uitdeelden en in de tijd dat we in een winkeltje in Oosterbeek gingen shoppen. Helaas laat de bezorger van PostNL in ons postcodegebied heel vaak te wensen over maar daar kunnen de mensen van George Kniest niet veel aan doen dan de klacht doorgeven, wat ook is gebeurt

Good fast service.

Price was comparable or better than the other store. Ordering works fine, shipping was fast - and they actually asked for a signature.

Uitgebreid assortiment reële prijzen en snelle levering

Telefonisch contact gehad ivm een bestelling. Kreeg een duidelijk advies en de bestelling lag klaar toen ik het product ophaalde…. prima bedrijf.

Duidelijkheid, redelijkheid in prijs, snelle verzending.

Zie boven.

mooie kachel alleen jammer van het (transport)deukje

Leuke petroleumkachel. Ik vond hem eerst enorm stinken maar toe beter geventileerd, echt ramen open tegenover elkaar, en dan gaat het prima. Ga hem gebruiken in de tent op de camping. Erg blij mee. Deukje zelf gerepareerd en nu is de kachel weer top!

Keurig, en goed op tijd, geleverd!

Goed geholpen, snelle verzending.

Goed assortiment en goede bediening/advies

Groot assortiment, met plezierige mensen in de winkel die je snel te woord staan en deskundig advies geven waar ik wat aan heb (gehad).

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.