Zeer ervaren medewerkers waar geen probleem te groot voor is.

Heel fijn als je bij een bedrijf komt waar de medewerkers aan een half woord genoeg hebben. Op ons schip gaat er wel eens wat stuk en bij George Kniest hebben ze tot nu toe altijd een oplossing! Geweldig bedrijf

Snel en goed. Al bijna 50 jaar een geregelde klant. Eerst in Arnhem daarna in Oosterbeek en nu via

Goeie service

Tweede goeie ervaring bij deze winkel.

Uitstekende service

Behulpzaam en vakkundig.

Als op de webstek "voorradig " staat, klopt dit niet steeds.

Ik bestelde een Whale lenspomp die zogenaamd voorradig was. Ik wenste deze dit weekend te installeren. Niet dus. Zoals jullie zeggen: Sorry, George, voor de slechte recentie.

Top, en goede aanbieding!

Goed, snel zoals altijd.

Ben zeer tevreden klant bij George Kniest. Altijd snel geleverd en duidelijke communicatie. Goede kwaliteit en ook nog eens tegen scherpe prijzen.

Goed geadviseerd, uitstekende service.

Goed geadviseerd, uitstekende service.

Top geholpen

Altijd goed

Je wordt goed te woord gestaan.

Goed en snel geleverd

Victron apparaat besteld, goed en snel geleverd zoals je mag verwachten. Erg tevreden, ga zo door!

top!

In eerste instantie verkeerde maat besteld, geen probleem, George Kniest heeft na de retourzending de juiste maat geleverd!

Kennis en hulpvaardig en meedenken in een probleemstelling

Erg goed geholpen en de tijd genomen om te kijken wat er wel mogenlijk is . Dus erg blij met m’n overloop voor m’n zeilboot

Reageren snel en goed, behulpzaam, denken mee

Al een paar keer had ik een vraag over een product. Kniest reageert iedere keer snel en is duidelijk wat kan en wat niet kan. Ze kunnen zich goed verplaatsen in de klant en denken mee. Het assortiment is uitgebreid. Het prijsniveau aantrekkelijk en bestellen gaat gemakkelijk. Levering is snel en goed.

Goede en snelle levering

Prima levering en snel.

Doe altijd graag bestellingen bij Kniest!! Goed advies, veel keus en groot enthousiasme in de winkel van de verkopers. Top adres

Excellent service

Really happy i found this store. Really helpful and friendly staff that took their time to help me choose the best product for my needs and budget. The best part is that their prices are very fair. They are cheaper than Amazon and other internet stores on lots and lots of products. I will definitely go back and buy from them again. Thanks !!

Vlotte bezorging

Makkelijk te bestellen en een vlotte bezorging

Altijd goed!

Goede service ook dit keer weer. Mensen die weten wat ze verkopen en aan wie. Hier wordt je gewoon goed geholpen. Kapotte accu van de marifoon? Gewoon meteen besteld en de week erna in huis. Wat moet ik nog meer zeggen.

Uitstekend geholpen met kleding keuze

Goede prijzen, snelle levering!

Als ik op zoek ben naar een artikel kijk ik altijd even wat George in zijn winkel heeft. En meestal vind ik het daar.

Uitstekende en snelle service

Ik wilde nog wat toevoegen aan een bestaande bestelling, en dat werd snel en goed geregeld.

Goede en snelle reactie op vragen

Ik had een vraag over retour zenden. Er werdt snel / correct/ en duidelijk gereageerd. Niets aan duidelijkheid te wensen over en snel geld teruggestort. Zo hoort het! Bedankt voor de goede service.

Goed bevalen vlotte levering

Prima, snelle levering.

Goede website, snelle levering.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.