Oplettend.Er stonden bij mijn adres 2 huisnummers. Kreeg gelijk een mail hier over.Dus erg fijn

Zeer goed!

Snelle levering, goede producten

Fijngemalen pens

Bronx wilt soms zijn eten niet eten en na veel zoeken en gelezen te hebben moest dit helpen. Het werkt, een klein lepeltje en hij eet zijn eten op. Heel fijn!

Geweldige producten en super service!

Echt een aanrader, snel verzonden en onze hond is ook helemaal fan van de producten!

Erg snelle verzending en fijn op de hoogte gehouden.

Recommended

Fast service.

Mooie eerlijke producten met snelle levering

Duidelijke website

Fijne webshop

Twee keer iets besteld bij Wilde Wolf. Nette prijs, snel bezorgd, dus heel tevreden!

Fijn

Duidelijk website. En snelle levering alles volgens afspraak

Kwaliteit

Duidelijke informatie, goede producten, keurige levering. Wij komen zeker terug.

Veelzijdige website

Super snelle levering. Makkelijk te bestellen. De grootverpakking is niet duur.

Snelle levering van goed product

Hond is dol op de producten

Prima webshop.

Na wat problemen met de levering van het bestelde is na correspondentie alles naar wens opgelost.

Ik wilde het beste en zondere snacks voor me hond. En dus ben ik op speurtocht gegaan. Tot dat ik de wilde wolf ontdekte en ben niet meer weggegaan. Liefs een tevreden honden eigenaar

Super snelle levering

Mooi bedrijf, eerlijk producten. Koop altijd voor mijn honden de veendrenkstof en bokashi!

Goede kwaliteit

Mijn hond is voor veel dingen allergisch. Wilde beloningsnacks kopen met zo min mogelijk toevoegingen. Echt top kwaliteit snelle levering en prima prijs!

Alles was top

Levering was snel, goed verpakt met nog een klein kadootje erin, heel leuk. Producten zijn goedgekeurd door mijn teckelina's ;))

Heel snel

Savonds besteld volgende dag in huis

Bio honden bokashi 500g-5kg - Natuly - 500 g (lage pot): het werkt!

Top spul: Bio honden bokashi 500g-5kg - Natuly - 500 g (lage pot). Aanbevolen door anderen en onze hond krijgt nu elke dag een schepje bij het eten. Hij eet geen gras meer! Dus het werkt! Hij is ook minder misselijk. Dank, goed spul! Ps: ik vond het extra zakje in de verpakking met de eenden snackjes , om te trainen. Hij is er dol op! Volgende keer bestel ik dit erbij!

Snel en goede kwaliteit

Mooie producten voor onze hond, geen rotzooi

Goede producten.

Online bestellen gaat heel vlot en je krijgt gelijk een reactie per mail. Goede en mooie producten , en netjes verpakt.

snelle levering, goed product , goede prijs

Er is zoveel aanbod dat ik lang gezocht heb naar juiste leverancier. Uiteindelijk uitgekomen bij Wilde Wolf. Verpakking is klassiek duurzaam. Snelle verzending dus dik tevreden.

Prima producten

Prima producten en goede levering.

Hele snelle levering! Plus, ik had per ongeluk 2x een olijfhout stuk besteld wat er maar 1 moest zijn. Ik kreeg direct reactie op WhatsApp en het was meteen geregeld, heel fijn! Olijfhout stuk is een succes trouwens

Verstand van zaken en snelle vriendelijke service

Het assortiment is goed en echt gericht op het welzijn van je hond. Contact per e-mail verloopt prettig. Altijd snel reactie en snelle levering. En… altijd een kleine traktatie voor je hond bij je bestelling!

Waatskamp 30

6035 BV Ospel

0495 84 48 29

Over Wilde Wolf

Je wilt het beste voor je hond. Je hond is immers niet zomaar een huisdier maar een volwaardig familielid. Daarom is Wilde Wolf niet zomaar een dierenspeciaalzaak. Wilde Wolf hondenspeciaalzaak heeft een assortiment speciaal voor honden. Je vindt als hondenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondensnacks en hondenspeeltjes tot speciale middelen tegen vlooien en teken. Ons assortiment bevat kwalitatieve producten, met een speciale focus op duurzame en biologische producten, het liefst dichtbij geproduceerd.