Helemaal goed!

Goeie en snelle service. Gevoel dat je gezien wordt. Persoonlijke benadering. Helemaal top.

Fijne producten!

Veel keuze! Alle producten van hoge kwaliteit en snel bezorgd!

Super snelle levering

De bestelde producten kende wij al, bij Wilde Wolf goedkoper c.q. zelfde prijs, maar zonder verzend en of leveringskosten. Kortom zeer tevreden over.

Zeer tevreden over product en levering !

Emmer veendrenkstof voor onze oudduitse herder besteld . De prijs was gunstig in vergelijking met andere webshops , product is prima . Snelle goede levering . Ik ga vaker bestellen !

Snelle levering en goed bereikbaar voor vragen

Mooi spul. Snel in huis.

Snelle bezorging, goede producten

Mijn ervaring met Wilde Wolf is heel goed, de producten zijn goed en worden snel en netjes verpakt verzonden!

Prettige en snelle levering

Meteen begonnen met de determine aarde. Geef mijn katten 1x per dag een theelepel vermengt in natvoer. Ze hebben nooit last van wormen, eten geen gras en betere ontlasting. Als er vlooien zijn behandel ik alle slaap plekken en de vacht van de katten. Maar dat heb ik in de afgelopen jaren maar 1x hoeven doen. Heel fijn en natuurlijk product voor m'n geliefde huisdier.

Fijne webshop.

Al twee bestellingen geplaatst. Allebei snel en goed afgehandeld.

Top producten

Snelle levering, goede producten!

Goede prijs, kwaliteit en service!

Duidelijke website met goede info, eenvoudig te bestellen snel geleverd. Had na mijn bestelling nog een vraag; vriendelijke medewerker aan telefoon goede oplossing.

Snel

Bestelling was snel gedaan, goed verpakt en snel geleverd. Gewoon TOP.

Snel, betrouwbaar, goede prijs en kwaliteit

Helemaal top Makkelijk bestellen via de website, snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Duidelijke site kon zelfs de fluiten beluisteren. Zeer snelle levering. Zeker een aanrader.

Super winkel. Ze verkopen producten die je niet overal kan vinden. Duidelijke uitleg over de producten en super snel in huis.

Makkelijk bestellen en snel geleverd met leuke attentie voor de hond. Goed verpakt & precies zoals het op de website staat.

Alles was dik in orde

Hele snelle service

Werkelijk een snelle service, en vandaag besteld morgen in huis.

Snelle levertijd levering, goed product

Tevreden klant

Fijne webwinkel, snelle levering

Ik heb hier voor de eerste keer gekocht maar ga zeker vaker hier Akyra kopen. Snel en correct geleverd. De webwinkel is overzichtelijk.

Goede spullen vandaag besteld morgen in huis. Toch klachten? neem contact op. Ik ben zeer tevreden over de producten.

Voor het eerst hier besteld.. de paardenkophuid platen. Deze zijn helemaal top voor mijn grote berner.. lang kauw plezier en groot en stevig.. was lang op zoek naar deze en ben heeeeeel blij dat jullie deze hebben.. omdat de ervaring met andere te dunne platen slecht was en omdat mijn berner nogal gefocust is op zn eten en vaak stukken slap gekauwd in zn keel had zitten. Maar met jullie platen is dat niet zo.. ben er zooooooo blij mee. Top top top... en super snelle levering, en het kleine cadeau wat erbij zat ( kabeljauwhuidje) daar was mijn andere hond (yorkie) heel blij mee. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

De producten zijn minder duur en de volgende dag had ik alles in huis

Goede service, snelle levering!

Top Service!

Snelle en accurate levering van perfecte producten voor onze Viszla! Onze hond is er wild op ;-)

Waatskamp 30

6035 BV Ospel

0495 84 48 29

Over Wilde Wolf

Je wilt het beste voor je hond. Je hond is immers niet zomaar een huisdier maar een volwaardig familielid. Daarom is Wilde Wolf niet zomaar een dierenspeciaalzaak. Wilde Wolf hondenspeciaalzaak heeft een assortiment speciaal voor honden. Je vindt als hondenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondensnacks en hondenspeeltjes tot speciale middelen tegen vlooien en teken. Ons assortiment bevat kwalitatieve producten, met een speciale focus op duurzame en biologische producten, het liefst dichtbij geproduceerd.