Fluit is perfect! Lief verzonden met n paar hondensnoepjes. Werkte super met fluit en snoepjes.

Geweldige snelle service ondanks de feestdagen

Goede producten

Snel, duidelijk, goede kwaliteit

Veel keuze en prima service!

Prima!!!

Ze doen wat beloven. En heel leuk, er zat een proefzakje bij de bestelling, waardoor ik eerst kon proberen en zien of het iets voor mijn honden is. Eentje heeft een voedselintolerantie en dan is het heel fijn dat je niet meteen een grote verpakking hoeft te kopen. In dit geval weet ik zeker dat ik hier meer ga bestellen. Dank jullie wel Wlde wolf!

Super service

Goede website met duidelijke omschrijving en snelle service!

Uitstekend!

Mooie producten voor een eerlijke prijs. Razendsnelle en correcte levering. Voor een hond met allergieën een échte aanrader!

Prettige website! goede producten!

Voor mij de eerste keer.Prettige ervaring. Goede duidelijke info Snelle levering Goede communicatie

Supersnelle levering en bij vragen ook supersnel antwoord. Netjes verpakt, zelfs wat lekkers voor de hond als waardering voor je bestelling. Heb deze site al gedeeld met andere

Een ontzettend goede service ,informatie bij vragen en behulpzaamheid!!

Ik heb een aantal katten, waarvan er een paar last hebben van gevoelige darmen.Aan de hand daarvan kwam ik terecht op de site Wilde Wolf en vond ik de Bokashi voor vleeseters honden en katten.Omdat ik niet zeker wist of de katten het zullen eten, gemengd met hun eigen eten, hebben zij mij een proefverpakking gestuurd om te kijken of katten het aten.Dus ik heb wat van de Bokashi als proef kostenloos toegestuurd gekregen en uitgeprobeerd met brokjes en iets zalmolie.Nou, het werd allemaal even goed gegeten en de ontlasting begint ook steeds beter te worden. Ik geef ze overigens wel altijd goede brokjes met een hoog vleesgehalte erin, dus geen goedkope brokjes van de supermarkt.

Great quality products

I ordered olive wood dog sticks along with a variety of natural dried animal chews and salmon oil. Delivery was quick and well packaged at a very competitive price. Good quality items that my vizslas absolutely love. Definitely will order from here again.

Snelle service en prima kwaliteit

Lamsbouten besteld voor mijn hond met voedselallergie. Prima kwaliteit, niet duur en mijn hond is in de wolken b

Snelle levering en leuk klein extraatje ( koekjes)

Zie hier boven

Snelle levering en goed verpakt

Hond is gek op de smoothies en op het lekkers wat er bij zat. Top

TOP

Mooie website met niet alledaagse, standaard producten. Mijn hond heeft een voedsel allergie( rund) en ik was op zoek naar een kauwbot zonder rund. Bijna niet te vinden. Hier kon ik kiezen !!! Toen ik de doos met mijn bestelling opende zat er een kadootje in; beloningssnoepjes van lam. Ben je op zoek naar iets bijzonders, kijk dan op de website van Wilde Wolf. Oh ja , en de verzendkosten vallen ook mee.

Grandioos

Goed online advies over een extra lange lepel. Is heel nuttig geweest. Snel geleverd en goed verpakt. Volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Fantastische producten, goede prijs-kwaliteitverhouding en goede leverservice!

Een webwinkel om zeker te onthouden voor de aanschaf toekomstige benodigdheden voor mijn assistentiehond!

Fantastisch!

Wat een fijne winkel, met mooie biologische producten. De levering was perfect, volgende dag bezorgd, en zorgvuldig verpakt. En zo leuk: een persoonlijk handgeschreven bedankje/kleine presentje/snackje voor de hond om uit te proberen. En fijn ook dat het merk Betty Miller hier verkrijgbaar is. Zijn ons hondje en wijzelf erg blij mee.

Grandioos!

Twee kauw stokken van olijfbomen hout gekocht, werd de volgende dag geleverd, zien er goed uit, netjes verpakt en nog een klein presentje erbij. Onze kleine kauwer is helemaal blij en wij ook.

Fijne producten keurig bezorgd

Snelle levering volgens afspraak Goede producten

Snelle levering, producten van kwaliteit

Snelle en nette levering. Alles goed en netjes verpakt. De producten zien er goed uit (bottenbouillion en doggyroller). Worden ook goed ontvangen bij de honden. Erg tevreden over de producten en de service!

Heel behulpzaam

Heel attent in het helpen ook als het gaat om een retourzending. Neemt altijd de telefoon op. Vriendelijke meedenkende mensen.

Goede service, Heerlijke artikelen, met een extra verrassing voor het doggie. Goede kwaliteit met prijs verhouding.

Sneller service

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Vlotte correcte levering

2 hondenfluitjes snel geleverd met leuke attentie voor de hond!

Goede prijs, snelle levering.

Alles naar wens: product, prijs, levering. Prima!

Waatskamp 30

6035 BV Ospel

0495 84 48 29

Over Wilde Wolf

Je wilt het beste voor je hond. Je hond is immers niet zomaar een huisdier maar een volwaardig familielid. Daarom is Wilde Wolf niet zomaar een dierenspeciaalzaak. Wilde Wolf hondenspeciaalzaak heeft een assortiment speciaal voor honden. Je vindt als hondenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondensnacks en hondenspeeltjes tot speciale middelen tegen vlooien en teken. Ons assortiment bevat kwalitatieve producten, met een speciale focus op duurzame en biologische producten, het liefst dichtbij geproduceerd.