Betrouwbaar en betaalbaar

Ga je voor snelle bezorging en een goede prijs, dan moet je bij Wilde Wolf zijn

Als mijn hond zo tevreden is,ben ik dat ook !

Heel prettig om chat informatie te krijgen via whats app. Jullie weten wat gezond en goed is voor de hond. Snelle service. En nog persoonlijk advies. Dat is belangrijk in deze toch al hectische tijd.

Prima ervaring!

Snelle levering, prima verzorgd. Er was een extra cadeautje bijgevoegd, heel leuk!

Gewoon goed

Snel besteld, snel gereed gemaakt en opgestuurd. Iets later ontvangen(door post.nl) alles dus vlot geregeld. De attentie erbij was echt een verrassing.

, Fijne winkel, sneller service

Bij de hondenfluiten kan het geluid worden beluisterd, dat helpt bij het kiezen. Het assortiment is niet zo groot maar wat er is, is van goede kwaliteit. De spillen zijn vooral lekker praktisch en gaan lang mee.

Snelle levering en super service!

Een klein mankementje bij een van de geleverde producten, kan natuurlijk gebeuren. Dit werd snel opgelost, een nieuwe werd meteen opgestuurd .

Fijne ervaring

Snel antwoord op mijn vraag omtrent produkt wat uitverkocht was . Levering van produkten was vlot kortom een goede ervaring & een nieuwe klant er bij!

Supersnel in huis

Besteld en de volgende dag binnen. Veel bedrijven beloven het, maar Wilde Wolf doet het ook! Prima verpakt en precies volgens de foto's op de site. Ik ben blij!

Eerlijke producten, natuurlijk, super snelle levering!

Mijn eigen dieren winkel verkoopt geen bio Veendrenkstof of bio Bokashi. De darmen van mijn honden doen het hier goed op en dus gezonde ontlasting!

Helemaal top

Alles is snel en netjes geleverd!

Aanrader!

Fijne webshop met goed assortiment, nette service en snel geleverd. Ook niet onbelangrijk; glazen flessen worden zorgvuldig verpakt. Erg blij met mijn bestelling van wilde wolf

Vriendelijk en accuraat

Vragen via de app worden snel, vriendelijk en accuraat beantwoord. Snelle levering na bestellen

Goed en snel.

Vriendelijk advies gekregen, en de producten de volgende dag al in huis . Ik ben helemaal tevreden.

Super fijne webwinkel

Verzenden gaat super snel! Bio-Ron producten zijn geweldig voor onze honden. Netjes geprijsd.

Top bedrijf

Zeer tevreden!

Snel antwoord op vragen en snel geleverd

Product lijkt goed op basis van beschrijving. Gebruiksperiode is nog te kort om te zeggen hoe goed het helpt bij schimmel infecties

Snelle, goede service. Kwaliteitsvolle producten

Mooi opgebouwde, duidelijke website. Snel besteld, snelle levering.

Super service

Bij elke bestelling wat extra's voor de hond om uit te proberen

Bij vragen word je goed geholpen. De bestelling wordt direct klaargemaakt. Koop al langer bij de wilde wolf. Ze zijn betrouwbaar en.leveren goede kwaliteit

Prima service, top

Een kapotte hondendeken werd na 1 1/2 maand gewoon vergoed. Nu een andere … en die is tot op heden nog heel.

300 punten,…

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. En in mijn geval binnen 24 uur in huis,…

Snel geleverd en ik voelde me serieus genomen.

Na een vlotte levering had ik een paar vragen over mijn bestelling. Ik kreeg een snel en persoonlijk antwoord. Dat vond ik opvallend. Ik communiceerde met een menselijk mens en niet met een of andere domme robot of een of ander zakelijk type. Kleine ondernemingen steun ik liever dan zo’n bol.com of Ali. Ik voelde dat dit de reden was. Ik werd er gewoon blij van.

Zeer duidelijke website en klantvriendelijk

Website geeft veel informatie over de producten. Bestelling snel verzonden met een leuke attentie. Fijn assortiment

Zeer tevreden en een snelle levering

Vlotte verwerking van het pakket

De korrels voor spieren en gewrichten van Canis Purus werden de volgende dag al bezorgd! Goed werkzaam voor de oude hond! Duurzaam verpakt en vlot bezorgd.

Waatskamp 30

6035 BV Ospel

0495 84 48 29

Over Wilde Wolf

Je wilt het beste voor je hond. Je hond is immers niet zomaar een huisdier maar een volwaardig familielid. Daarom is Wilde Wolf niet zomaar een dierenspeciaalzaak. Wilde Wolf hondenspeciaalzaak heeft een assortiment speciaal voor honden. Je vindt als hondenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondensnacks en hondenspeeltjes tot speciale middelen tegen vlooien en teken. Ons assortiment bevat kwalitatieve producten, met een speciale focus op duurzame en biologische producten, het liefst dichtbij geproduceerd.