Super snel geleverd.

Leuke producten

Ik heb bestelling geplaatst en heb mijn bestelling goed ingepakt ontvangen. Zelf de dog smoothies zijn heelhuids geleverd wat soms fout kan gaan als waar dan ook iets van glas besteld dat onderweg stuk kan gaan. Ik ben tevreden met alles wat ik heb ontvangen. Er zijn aantal dingen die ook voor katten geschikt zijn op de website/winkel gewoon ingrediënten lezen en bij terwijfel kan je altijd de eigenaar van de zaak vragen.

Snel verstuurd en artikelen zoals verwacht

Erg leuk dat er een bedankje in de doos zat! Dat viel goed in de smaak bij ons hondje! Het hondentuigje is mooi en zijn we heel blij mee. Staat lekker stoer!

Uitstekend bedrijfje

Ik heb een hondenfluit gekocht voor mijn eigenzinnig keeshondje en reageert er geweldig op. Een snelle levering mooi verpakt met een leuk zakje met hondensnoepjes op. Altijd leuk want dit verwacht je niet.

Prima webwinkel met goede producten en zeer goede service

Goede beschrijving van de producten. Wij hechten veel waarde aan gezonde voeding voor de hond. Zeer snelle levering en goede, verantwoorde verpakking. Tot nu toe alles in beste orde geleverd en ontvangen.

Mooie natuurlijke snacks voor mijn hond

Mijn bestelling werd keurig verpakt en op tijd geleverd. De hondensnacks zien er goed uit, puur natuur en geen rommel. Mijn hond was meteen enthousiast en ik ook!

Alles is super goed

Mijn ervaring met jullie bevalt me heel erg goed goede service Komt vlug binnen En ben nu overgestapt op natuurlijke snacks omdat mijn hond zeer veel allergie heeft en de snacks bevallen mijn lieve roxy zeer goed en haar baasje ook ik hoop door veel hert en paarden snacks om te kijken of ze minder last krijgt van haar voedsel allergie heb nu 2 x besteld dus nog even afwachten of mijn lieve roxy minder last krijgt en ik heb er nou al alle vertrouwen in maar wild Wolf doet aan alle verwachtingen

Niets op aan te merken.

Mijn pakje werd netjes geleverd. Samen met een bedankingsbriefje, en snoepjes voor mijn dikste vriend!

Onze ervaring met Wilde Wolf is goed. Snelle levering en een extraatje voor onze hond.

Snel geleverd en leuk kleine attentie voor de hond

Toppie

Hallo, De kruiden bevallen zeer goed bij onze hond Fay,ze heeft minder jeuk en haar vacht is prachtig. Echt een aanrader!! Het duurt wel even voordat het aanslaat. Alle goeie dingen komen langzaam tenslotte .

Fijne specialistische winkel voor de hond, snel geleverd

Een super fijne winkel, met goede uitleg en kwaliteit producten voor de hond, snel geleverd! Ik ben erg blij met mijn hondenfluitjes, nu gaan we trainen met onze jonge hond.

Super snelle levering

Ik vond het super lief dat er een paar snoepjes voor mijn hondje bij zat gratis en ze vond ze zo lekker dat ik gelijk een kilo heb besteld.

Kwaliteit

Mooie kwaliteit snacks voor de hond. Super snel en met zorg verzonden.

Onze hond is super blij!

Een bedrijf met echt goede producten, precies wat ik zocht voor mijn hond. Puur natuur en zonder rotzooi. Als mijn budget groter was kocht ik hier zeker weten meer.

Goede artikelen en snelle levering

Goede artikelen en snelle levering

Prima service en prima product

Product voldoet aan de eisen. Geen plastic bij verpakkingsmateriaal. De volgende dag bezorgd.

Zeer tevreden.

Mijn bestelling werd goed uitgevoerd en op tijd geleverd. Geleverde artikelen voldeden aan de omschrijving en aan mijn verwachting. Er was duidelijk aandacht aan besteed, briefje en kleine attentie maken online kopen zoveel leuker.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een leuke prijs en in de doos als verassing voor de doggies een aantal lekkere snoepjes. De honden vinden alles in ieder geval super lekker.

Super snel geleverd, met een extra snack erbij....super mooi verpakt en kom zeker terug.

zeer tevrede

xxxxxx

Top bedrijf

Bestelling geplaatst en keurig geleverd En er zat als verrassing een kleine attentie bij voor de hond super leuk. Ga er zeker vaker bestellen

Super snel en wordt goed op de hoogte gehouden

Mooie producten die snel verzonden worden. Kan voor vele manieren van verzenden kiezen en je wordt per mail goed op de hoogte gehouden.

Snelle goede service! Duurzaam verpakt.

Snelle persoonlijke, hulpvaardige reactie op mijn vraag. Goede service! Betrouwbaar.

Waatskamp 30

6035 BV Ospel

0495 84 48 29

Over Wilde Wolf

Je wilt het beste voor je hond. Je hond is immers niet zomaar een huisdier maar een volwaardig familielid. Daarom is Wilde Wolf niet zomaar een dierenspeciaalzaak. Wilde Wolf hondenspeciaalzaak heeft een assortiment speciaal voor honden. Je vindt als hondenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondensnacks en hondenspeeltjes tot speciale middelen tegen vlooien en teken. Ons assortiment bevat kwalitatieve producten, met een speciale focus op duurzame en biologische producten, het liefst dichtbij geproduceerd.