Goede eerste ervaring

Bestelling netjes verpakt en volgende dag in huis met Post NL Ook leuk was het kleine verrassingszakje met lekkers voor de hond erbij.

Super snelle levering (zelfs naar België!) met een leuk klein geschenkje! Producten zijn exact hoe het beschreven is!

Super snel en correct geleverd!

Snel in huis, vlot afgewikkeld.

Hartstikke prima!

Duidelijke site, goede communicatie en snelle levering!

Kwaliteit staat voorop…

Goed aanbod in bv gezonde kauwbotten. Onze honden mogen geen botten meer hebben van rawhide. In alle rawhide zit formalda en dat is een stof die zich opstapelt in de lever. Eerder hadden ze hier nog geen last van, maar nu ze 7,5 jr oud zijn wel. Ook is het vetpetcentage - in bv botten of strips/repen - heel belangrijk, liefst niet hoger dan 10 % Altijd goed de verpakking lezen dus. Een hele goede vind ik o.a. van het merk Pure: Meatsnack Original & Seaweed 90 g., 7.7 % vet. Die vinden de honden ook erg lekker. :-)

Snelle levering top

Een fijne website ,en iets voordeliger ,snelle omzet heb je toch meer winst . De worsten van Meatlove zijn erg goed voor de honden ,mijn hond is allergisch maar dit wordt goed verdragen ,absoluut geen jeuk meer .De vacht glanst weer echt heel fijn . Hij is weer vrolijk en relaxt .

goede en snelle afwikkeling

makkelijk bestelproces en snel geleverd. tevreden!

Snelle levering. Mooie grote runderkop platen. Beau is er zeer happy mee.

Goede producten, snelle levering

Producten zijn goed, waren netjes verpakt en de levering was snel.

Ik ben er Wild van

Supersnelle levering van mooie producten. Extra leuk om een klein bedankje te ontvangen bij mijn pakketje. In één woord TOP!

Supersnelle levering

Product supersnel geleverd. Klein presentje erbij.

Snelle levering vanuit het bedrijf. Goed verpakt en je kreeg er wat lekkers bij voor de hond!

Goed en snel

Het juiste product snel gevonden via goede website & supersnel geleverd.

product zeer snel ontvangen

Ik heb mijn bestelling zeer snel ontvangen en het was keurig ingepakt. En vergeleken met andere online winkels was de prijs/kwaliteit verhouding het beste. Zat ook mog een leuke attentie bij.

Prima ervaringen met Wilde Wolf

Fijne hondenriemen gekocht in vrolijke kleuren, liggen fijn in de hand. Prijs/kwaliteit goed.

Perfect betrouwbare winkel!

Snel en perfect!

Snelle levering goed product

ze zijn goed

Ik gebruikt voor eerst bij mij hondje

Duidelijke beschrijving, honden fluit gekocht heel Blij mee werkt top!

Snelle levering en een persoonlijke kaartje met wat lekkers voor de honden Dat doet goed Je wordt 'gezien'

Alles volgens afspraak

Duidelijke site en bericht geving over bezorging.

Bestelling zeer snel ontvangen, netjes ingepakt zodat het zeker niet stuk kon gaan en lekkere snoepjes voor onze hond.

Super snelle en correcte levering

Heel tevreden over wilde wolf. Makkelijke bestelsite, snelle levering, alles netjes verpakt en ook nog een bedankje in de vorm van een zakje hondensnoepjes. Super tevreden. Bestel hier zeker vaker.

Een hele goeie service Leuke tips snelle reactie van ze Alleen meer dingen in de aanbieding down vr kirsten

Prima shop, prima service!

Ik had nog wat extra informatie nodig over een product. Telefonisch heel goed geholpen en hierdoor het juiste product kunnen bestellen.

Waatskamp 30

6035 BV Ospel

0495 84 48 29

Over Wilde Wolf

Je wilt het beste voor je hond. Je hond is immers niet zomaar een huisdier maar een volwaardig familielid. Daarom is Wilde Wolf niet zomaar een dierenspeciaalzaak. Wilde Wolf hondenspeciaalzaak heeft een assortiment speciaal voor honden. Je vindt als hondenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondensnacks en hondenspeeltjes tot speciale middelen tegen vlooien en teken. Ons assortiment bevat kwalitatieve producten, met een speciale focus op duurzame en biologische producten, het liefst dichtbij geproduceerd.