Filters

10

Snel en duidelijk in beantwoorden van vragen.

Goede ervaring met dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
8

adequate afhandeling!

Op de website was het even zoeken naar de juiste theepotdeksel, maar daarna was het eenvoudig om die te bestellen. Ik vind 20 Euro voor een vrij eenvoudige effen theepotdeksel wel heel duur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super professional

Heel positief. Goed kwaliteit. Snel. Goed service.

 • Aanbevelen? Ja
9

8

everything went well, happy with the delivery

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede service met onderdelen

Fijn dat ik voor mijn theepot een onderdeel kan kopen zodat ik niet een nieuwe theepot hoef aan te schaffen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Mieke, Bedankt voor je positieve review. Fijn en leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons bedrijf en dat je theepot weer voorzien is van een nieuw onderdeel zodat deze weer compleet is. Wij verkopen idd van veel van onze theepotten losse onderdelen in het kader van duurzaamheid. We zien je graag nog eens terug in onze webshop, Mieke. Hartelijke groet, Leonie van Waas

10

Uitstekend!

Ik had moeite om de juiste maat theezeef te vinden. Uiteindelijk bleek dat ik een model theepot had die niet meer in de collectie zat. Een zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster (Leonie), heeft toch de juiste maat weten te vinden. Bedankt voor de goede service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw Smeenk, Bedankt voor uw positieve review betreffende de zoektocht naar de juiste maat theezeef voor uw theepot. Uiteindelijk hebben we gelukkig de juiste maat toch nog kunnen leveren, zodat uw theepot weer compleet is met het juiste zeefje. Heel veel plezier nog met de theepot toegwenst. Hartelijke groet, Leonie van Waas, namens de Bredemeijergroup B.V.

10

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Na contact met een vraag omtrent het los verkrijgen van thee kistjes met venster. Kreeg ik een link om te bestellen. Direct besteld, en de volgende dag geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijer Group.

4

Webshop niet duidelijk en klantenservice niet behulpzaam

Een nieuw filter voor mijn RVS Cilinder theepot was op de website niet te vinden. De reactie van de klantenservice was na twee keer bellen 'ja is wel te krijgen' en een verwijzing naar een URL die niet bleek te kloppen. Maar het product is geweldig dus vervangen van het filter was de enige optie. Als je de aanschaf van een Bredemeijer product overweegt ga dan naar een winkel.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Lubberhuizen, Wat jammer dat u niet tevreden bent. We hebben zojuist ook al even telefonisch contact met u opgenomen betreffende uw klacht. Ik heb met u het bestelproces doorgenomen en bekeken wat er niet gemakkelijk ging tijdens het bestel proces. Ik vertrouw erop dat één en ander nu duidelijk is uitgelegd hoe een onderdeel op onze webshop besteld kan worden. Mocht u in het vervolg extra informatie wensen, dan kunt u vanzelfsprekend een mail sturen naar: info@bredemeijergroup.com Wij wensen u nog veel " thee" plezier met uw theepot toe. Hartelijke groet, Leonie van Waas

8

Super service maar verzendkosten relatief hoog voor een dekseltje.

Heel goed geholpen na telefonisch contact gezocht te hebben met Bredemeier omdat ik er via de site zelf niet goed uitkwam.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer,mevrouw Van der Kamp, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn te lezen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen aan de telefoon met de informatie die u zocht over het artikel. Portokosten is iets waar wij ook aan gebonden zijn. We hebben handling van het samenstellen van het pakketje en het inpakken en daarbij komen ook de portokosten ondanks dat het een klein onderdeeltje is om te versturen. Wij versturen altijd alles via een vervoerder zodat het pakketje te traceren is. We zien u graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Bredemeijer Group Leonie van Waas

5

Het artikel was even duur als de verzendkosten

Het hengsel van mijn theepot was plotseling kapot wat desastreuze gevolgen had kunnen hebben wanneer ik o dat moment met de pot in mijn hand had gelopen. Nu viel dat mee omdat hij al redelijk leeg was toen het brak. Desalniettemin ben ik behoorlijk geschrokken. Tot mijn verbazing was het los te koop. Dit gebeurt kennelijk vaker???? Dat je voor een mijnsinziens fabricagefout moet betalen vind ik niet terecht, maar dat het dan ook nog 7,50€ extra kost om zo’n klein artikel op gestuurd te krijgen, terwijl het gewoon door de brievenbus past vind ik erg duur. Met vriendelijke groet Fransy Heerkens

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw Heerkens, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw hengsel is afgebroken. Gelukkig is er geen hete thee over u heen gekomen. Wij hadden liever vooraf met u over deze vervelende kwestie in contact gekomen. Graag zouden we alsnog met u in contact willen komen om te achterhalen welke theepot u heeft, hoe oud de theepot is en welke productienummers er op de onderzijde staan. U kunt ons bereiken op 088-73202960 of mailen naar info@bredemeijergroup.com. Portokosten is iets waar wij ook aan gebonden zijn. We hebben handling van het samenstellen van het pakketje, inpakken en daarbij komen ook de portokosten bij ondanks dat het een klein onderdeel is om te versturen. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Wessel Hessing Bredemeijer Group

5

Matig

De bestelde handgreep was prima, maar de montageschroef te kort. Dat voor een dergelijk klein onderdeel bijna €10,- portokosten wordt berekend is schandalig, het kon zelfs door de brievenbus.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review, Arend Wat jammer dat je niet tevreden bent. Portokosten is iets waar wij ook aan gebonden zijn. We hebben handling van het samenstellen van het pakketje, inpakken en daarbij komen ook de portokosten ondanks dat het een klein onderdeeltje is om te versturen. Wij versturen altijd alles via een vervoerder zodat het pakketje te traceren is. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen voor wat betreft de montageschroef, wil je dan je contactgegevens sturen naar info@bredemeijergroup.com. Wij zullen dan contact met je opnemen en kijken naar een passende oplossing voor de te korte schroef. Hartelijke groet, Leonie van Waas, namens de Bredemeijer Group

7

Snelle verzending, responsieve klantenservice

Met Bredemeyer zelf was alles OK. Jammer genoeg verliep het minder vlot langs de kant van de leverancier die een bevestigings-e-mail van aflevering stuurde terwijl het pakje niet geleverd werd. Dan wordt je natuurlijk ongerust en verlies je tijd met ondervraging van de buren en het sturen van e-mails naar de klantendienst van Bredemeyer. Het pakje werd pas 24u later aan de deur afgeleverd, alsof er niets aan de hand was. Uiteindelijk was gelukkig alles in orde.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anne, Bedankt voor je positieve review. En ook fijn te lezen dat de vervoerder het pakje toch afgeleverd heeft, ondanks dat de leverancier al een bevestigs-email had gestuurd. Weliswaar een dag later, maar fijn dat het toch in orde gekomen is. Goed in ieder geval dat u ons heeft benaderd zodat wij het ook bij GLS konden checken waar het pakje gebleven was. Veel plezier ermee en wij zien u graag nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas, namens de Bredemeijergroup B.V.

10

Prima service!!

De theepot kwam met een scheurtje aan! Na een telefoontje wordt er zo een nieuwe bezorgd!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Corry, Allereerst bedankt voor je postieve review, Corry. Fijn te lezen dat je tevreden bent. Vanzelfsprekend hebben wij de beschadigde theepot gelijk vervangen en fijn dat je dit gelijk bij ons gemeld hebt, zodat wij het direct voor je in orde konden maken. Wij wensen je heel veel " thee" plezier met de theepot toe. Graag zien we je nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijer Group

10

Snelle levering en duidelijke communicatie

Conform uitgelegd op de site

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Eric, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijer Group B.V.

7

Kan nog beter

Dop voor theepot is snel te vinden en te bestellen; waarom alleen de dop en niet het bijbehorende boutje?

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rene, Bedankt voor je positieve review. Ik heb zojuist ook even contact met je opgenomen met de uitleg waarom wij in 1e instantie alleen de dop leveren. De meeste van onze huidige theepotten hebben nl. een stiftje in de deksel waardoor een boutje niet nodig is. De theepot in jouw bezit is al een aantal jaren oud waardoor deze dus nog een andere deksel heeft. Zoals beloofd gaan wij nog 2 boutjes gratis naleveren. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas, namens de Bredemeijergroup.

6

Deksel te klein, handvat prima

Het nieuwe deksel bleek een enkele millimeter te klein te zijn, waardoor hij los op de pot lag; waarschijnlijk is de maatvoering in de loop der jaren aangepast. Door de knop van de nieuwe op de oude deksel te zetten was het probleem opgelost. Wellicht was het beter (en goedkoper) geweest als de knop apart besteld had kunnen worden. Jammer. Het bestelde en geleverde handvat was makkelijk te plaatsen en voldoet prima. Levering als beloofd, dus ook prima.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Steven, Allereerst dank voor je positieve review en je je ervaring via deze weg kenbaar maakt. Het klopt idd dat de maatvoering van sommige theepotten in de loop der jaren iets aangepast is, dus bij het bestellen van een losse deksel voor een wat " oudere" theepot zou dit heel soms kunnen voorkomen. Fijn dat je het op deze manier hebt kunnen oplossen door de knop van de nieuwe op de oude deksel te plaatsen. We zien je graag nog eens terug in onze webshop en mocht je vragen hebben over de losse onderdelen van onze theepotten, dan kun je altijd een e-mail sturen naar: info@bredemeijergroup.com Wij wensen je nog veel " thee" plezier met de Bredemeijer theepot toe. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijer Group B.V.

8

Product uitstekend, verpakking te veel

Een nieuwe deksel voor onze theepot is maar klein. Toen de bezorger aankwam met een flinke doos was ik dan ook zeer verbaasd. Tussen de (gelukkig) papieren opvulling was het zoeken naar het doosje met de deksel. Al het restmateriaal kon ik weggooien, zonde. Het dekseltje zelf is uitstekend, de vertrouwde kwaliteit van Bredemeijer.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marja, Hartelijk dank voor je feedback, deze waarderen wij enorm. Wij gaan jouw feedback ook doorzetten naar ons verzend magazijn, zodat wij dit kunnen gaan verbeteren. Wij wensen je nog heel veel " thee" plezier met de Bredemeijer theepot toe. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijer Group

10

SUPER

Deksel van m'n theepot Manto 1 liter was gebroken. Ik bestelde een nieuwe en had die binnen 2 dagen thuis. Goede en snelle dienstverlening.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve review, Gijsbert. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de goede en snelle levering van je bestelde deksel. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas, namens de Bredemeijer Group.

10

Snel

Levering was snel en correct

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve review, Bashar. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling bij ons. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijer Group B.V.

10

Snel en goed geholpen

Prima service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve review, Albert. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas, namens de Bredemeijer Group.

8

Perfecte en vriendelijke afhandeling

Hoewel aanvankelijk mijn online bestelling niet was bevestigd werd na een telefoontje verontschuldigd en alles snel, zeer vriendelijk en perfect afgehandeld. Bestelling na een dag ontvangen. Breekbare spullen netjes en zorgvuldig verpakt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Bas, Bedankt voor je positieve review Bas. Soms kan het gebeuren dat een bevestigingsmail in het spam filter belandt. Goed dat je een mail gestuurd hebt naar ons, zodat wij even konden nakijken of de bestelling goed doorgekomen was en verstuurd was. Gelukkig was dit wel het geval en was de bestelling gewoon verwerkt. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas, namens de Bredemeijergroup B.V.

2

Verkeerde dop ontvangen

Wij hadden een dop voor een theepot van jullie besteld maar kregen een veel te kleine. Ondanks dat we alle gegevens van de pot goed hadden ingevuld. 18 euro voor niks. Wat nu? Hoor graag, vr groet, nico van t zet Nico.vantzet@gmail.com 06 81850390

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Nico. Inmiddels hebben wij telefonisch contact met je gehad om met je mee te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Wessel van Bredemeijer Group.

10

Geweldig

Een theepot dopje! Wat een service, besteld, op de post 2e dg ontvangen. Nogmaals mijn dank 4/5 sterren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Willemijn, Bedankt voor je positieve en leuke review. Fijn en leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons bedrijf en dat je theepot weer voorzien is van een nieuw dopje zodat deze weer jaren mee kan. Wij verkopen idd van veel van onze theepotten losse onderdelen in het kader van duurzaamheid. Graag zien wij je nog eens terug in onze webshop Willemijn en wensen je nog veel " thee" plezier met je theepot toe. Hartelijke groet, Leonie van Waas, namens de Bredemeijer Group

10

Fantastisch dat je voor je theepot een nieuwe deksel kunt kopen!

Fantastisch dat je voor je theepot een nieuwe deksel kunt kopen! Had de oude deksel laten vallen en deze was kapot.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Frank, Bedankt voor je positieve review, Fijn en leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons bedrijf en dat je theepot weer compleet is door de nieuwe deksel. Wij verkopen idd van veel van onze theepotten losse onderdelen in het kader van duurzaamheid. Graag zien wij je nog eens terug in onze webshop en wensen je nog veel " thee" plezier met je theepot toe. Hartelijke groet, Leonie van Waas, namens de Bredemeijer Group

9

Clear and straightforward website

Easy to find what you are looking for, clear instructions and a very good description of products

 • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

Hi Paula, Thank you for your kind review, Paula, We are happy to read that the products you were looking for where easy to find on our webshop. We hope to see you again in our webshop. Kind regards, Leonie van Waas of the Bredemeijer Group

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd