Filters

9

Dit is een BBQ waar ik mee kan vinden

Niks moet dan regel van de temperatuur en de hoogte van de vuurkorf . Een top BBQ . En de contact met de Dave en Tom is ook prima .

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Mijn ervaring met Dtbgrill, is vanaf het begin fantastisch verlopen, na wat wikken en wegen uiteindelijk voor de Dtbgrill gekozen omdat je de hitte van de grill makkelijk met de in hoogte verstelbare vuurkorf kunt regelen! Het contact met Dave en Ton was ook super!! Na wat mailtjes besteld, en binnen 7dgn de grill in Portugal ontvangen!! Top! Dan de grill, lekker zwaar, van kwaliteit materiaal gemaakt, en zeer makkelijk te gebruiken! Als chef heb ik al veel grills/joder/ open pit koken gedaan , maar ben nu al verkocht aan de Dtbgrill! Dave en Ton zijn zelfs nog bij mij langs gekomen in de Algarve. Om me het een en ander uit te leggen!!! Nou dat noem ik nou service! Jongens fantastisch product!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super apparaat!

Deze grill is heel erg veelzijdig! Low & Slow, grillen, alles is mogelijk.

  • Aanbevelen? Ja
10

Ronduit fantastisch

De DTB Grill is bijzonder makkelijk te gebruiken, heeft heel veel opties om zowel direct als indirect te grillen, mogelijkheden te roken en een verstelbare kolenmand. Nooit meer verbrand vlees dus. Heb hem nu een poosje en ben er erg blij mee. Niet alleen is hij goed te gebruiken ook al ben je geen ervaren bbq-er, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Werd snel en in goede verpakking thuisbezorgd. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
9

Top BBQ in het hoge segment.

Zat te twijfelen tussen meerdere barbecues. Helemaal tevreden over de services van DTB Grill . Hartelijk dank Dave voor de snelle levering. BBQ is uiterst gemakkelijk in gebruik en goed in hoogte te verstellen . Stukje vakwerk .

  • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd