Zeer snelle en keurige verzending

Winnaars wat betreft snelle en keurige verzending. Verbterepunt is de zoekfunctie op de website: valt soms niet mee. Voor de rest winnaars wat betreft snelle en zorgvuldige verzending

Zo snel en correct / Goed materiaal

Eerste aankoop en is een winner

Snelle levering en goed product voor de juiste prijs

Defect aan nieuwe ratel die ik gekoçht had. Zonder miserie en spoedig nieuwe gekregen onder garantie. Top.

Duidelijke site, en snelle correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Tevreden

Prima transactie

Snel geleverd makkelijk besteld

ze houden zich aan de afspraken snelle levering

ze houden zich aan de afspraken snelle levering

snel en correct geleverd

Snel, snel,snel

Mijn bestelling was razend snel geleverd.

Netjes en snel, gewoon zo als het zou moeten zijn

Makkelijke site , netjes met factuur en snel Dik tevreden

bestelling was snel en goed

Levering voldeed niet aan de regels

In plaats van het item te leveren aan mijn t’huisadres, werd het bij een afhaalpunt geleverd.

Reactie van het bedrijf

Beste Marc, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl! Wij streven als webshop naar 100% tevredenheid van onze klanten, echter zijn wij in sommige situaties afhankelijk van externe partijen, zoals van onze vervoerder UPS en hun procedures. Op basis van uw Track & Trace gegevens blijkt, dat er niemand aanwezig was op moment van levering. Uw pakket is daarom afgeleverd bij een UPS Access Point (afhaalpunt). Ook voor dit soort situaties kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij samen met UPS kunnen kijken voor een alternatieve oplossing. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl

vlot

Bestellen ging vlot, snelle levering

goed e n snel

goed en snel

Zeker weer bestellen

Tevreden

Mijn bestelling geplaatst, betaald en opgezonden en goed ontvangen ok dus.

alles gaat zoals het hoort

Fijne webshop Duidelijke afbakening zonder overbodige vragen. Snelle complete levering. Ook nog voor een scherpe prijs.

vandaag besteld, morgen in huis. Prima geregeld.

goede ervaring

alles netjes geleverd

Zeer snelle levering. Produkt zoals ik het mij had voorgesteld, dus een aanrader om hier jou bestelling te plaatsen.

Manuele pomp voor diesel

Echt goeie product en geleverd zo vlug. Een goeie ervaring.

Ontevreden

Product (holpijp 28mm) kwam met beschadiging aan het snijvlak aan. Omdat ik het product direct nodig had was terugsturen geen optie. Uiteindelijk heb ik klanten die ik graag tevreden stel. Maar bij deze club 'Superhandig' kom ik niet meer terug. Ik ga voor -first time right- en daar beantwoordt deze club niet aan.

Reactie van het bedrijf

Beste Cédric, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl en onze excuses voor het ongemak! Wij streven als webshop naar 100% tevredenheid van onze klanten, echter helaas gaan er soms dingen verkeerd. In principe worden alle inkomende en uitgaande producten goed gecontroleerd, om dit soort vervelende situaties zo veel mogelijk te voorkomen. Ondanks deze dubbele controle, kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een product beschadigd raakt tijdens transport. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl

trés fiable

produit conforme arrivé rapidement merci