Beste Theo, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Superhandig.nl, erg vervelend om te lezen! Gelukkig hebben wij de oorzaak snel gevonden, want helaas is er geen straatnaam ingevuld. Wij zien enkel twee keer uw huisnummer (achter elkaar) staan. U ontvangt van ons direct een email, zodat wij de ontbrekende gegevens kunnen aanvullen in ons systeem. Uw pakket wordt daarna alsnog netjes afgeleverd! Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl
Hey Danny, Allereerst hartelijk dank voor jouw bestelling bij Superhandig.nl! Onze verzendkosten zijn soms (in verhouding) hoger dan gewenst, echter niet zonder reden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw pakket correct wordt afgeleverd, daarom vraagt de bezorger altijd een handtekening of naam voor ontvangst. Gelukkig voorkomt deze extra dienstverlening in de praktijk veelal nog 'grotere' teleurstellingen. Met vriendelijke groet, Maikel van Superhandig.nl