Super mooi jasje! Snel geleverd en netjes verpakt!

Geweldig!

Het wachten was de moeite waard, dit doordat er kleding nog bedrukt moest worden. Maar jeetje wat een super kwaliteit kleding. Alles was zeer netjes verpakt. En het leukste was, er zat nog een presentje bij. Mijn dochter is super blij met der kleren en natuurlijk met haar presentje. Ik zal echt iedereen aanbevelen om bij mi-toetie te gaan shoppen!

Snelle levering, super schattige kleertjes!

Mijn pakketje kwam snel binnen. Ik had een heel lief setje besteld voor kraamkadoodje en ziet er in het echt ook heel mooi uit!

Hele leuke kleertjes, goede kwaliteit en snelle levering.

Leuke kleding

Een heel pakket kleding besteld, en allemaal even leuk.

Super leuke kinderkleding voor een super prijs

Snelle bezorging mooie kwaliteit tegen goede prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Leuke kleding!

Al sinds mijn dochter is geboren bestel ik regelmatig hier kleding. Altijd snel bezorgd, goede kwaliteit en gewoon echt leuke dingen! Zeer tevreden al dik 7 jaar!

Mooie kleding

Mooie kleding voor mijn dochter. Tussen stoer en schattig in ! Ook betaalbare kleding, en laatst veel dingen in de sale gekocht wat ze volgend jaar aan kan :) Heel blij mee

Top spullen!

Super snel binnen en mooie kwaliteit.

Snelle levering maar bovenal de kwaliteit en diversiteit van de kleding is fantastisch! Zeker een site waar ik in de toekomst meer zal gaan bestellen voor mijn kinderen

Super cute schoentjes

2 paar schoenen voor de kleine meid gekocht en waaauwie, kan niet wachten zot ze erin kan ze zijn super mooi.

Uitstekende service!

Mijn adres had ik niet correct ingevuld en men had me ook onmiddellijk gecontacteerd hiervoor. Mijn pakje is super snel toegekomen! Heel tevreden

Geweldige kwaliteit en ziet er zo mooi uit. Echt enorm blij mee. Hier zouden we zeker meer bestellen, voor onszelf of om een cadeautje te scoren!

Ik heb voor mijn dochter die zwanger is van een meisje een geweldig pakje gekocht en wat is het een mooi pakje. Goede kwaliteit en goede maat.. Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en zal zeker nog een keer bij jullie kopen.

Super mooie kleding

Jullie verkopen echt super leuke kinderkleding en een hele snelle levering toppie

Super leuk

Super leuke kleding, en snel geleverd. Mijn dochter helemaal blij

Prachtig

Ik zie nog meer aanraden

Goede communicatie en leuk broekje!

Heb een heel schattig broekje gekocht met gansjes.

Geweldig te mogen genieten van jullie hoge kortingen

Voor een klein bedrag mijn 2 kleindochters 2 setjes kleding kunnen geven. Hartstikke fijn!!

Prachtige babykleding

Zeer snelle levering en schitterende kleding.

Snelle levering, leuke producten!

Schoenen kwamen heel snel binnen, netjes verpakt in een schoenendoos. Product komt helemaal overeen met de foto. Super blij er mee!

Snel en goed

Ziet er in echt het zelfde uit

Superblij!

Ik vind het leuk als mijn kids iets unieks dragen. Daarvoor ben je bij Mi Toetie aan het juiste adres! Prachtige kleertjes van een uitstekende kwaliteit. En dan ook nog eens voor een top prijs…. Wat wil je nog meer!

Super leuke kleding voor een betaalbare prijs

Superleuke kleding, mooie kwaliteit, snelle verzending

Goede informatie. Super product. De pre-order was er zelfs voor de datum.

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna