Laden reviews...
216 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten een duidelijke tevredenheid zien over snelle levering, betrouwbare service en goede prijs/kwaliteit. Het assortiment wordt als leuk en variërend ervaren, met vaak positieve ervaringen bij bestelling en verzending. Klanten waarderen de klantgerichte aanpak en snelle communicatie. Over het geheel genomen is de winkel populair onder terugkerende klanten.
Mooie kwaliteits kleding, snellelevering!!
4 September 2026
irma
Katwijk
Goede kwaliteit kleding ,snelle levering. Top
2 September 2026
Sandra
Kerkrade
Mijn dochter is super blij met haar schoentjes. Mooie prijs en we hadden het pakketje ook heel snel. Ik ben tevreden
31 August 2026
Theresia
Hoogeveen
ik ben altijd heel tevreden
28 August 2026
An
Vlamertinge (IEPER)
Ik ben heel blij dat het truitje zo mooi is geworden , mooie blauwe kleur en naam erg mooi
28 August 2026
Monique
Bemmel
Ik heb het voor mijn kleindochter gekocht en ze vind de kleren geweldig ze gaat nog net niet met de laarzen naar bed . Jullie hebben zulke leuke meiden kleding
21 August 2026
Corline
Oud Beijerland
Super mooie kleding en snel in huis!
19 August 2026
Judith
's-Gravenhage
Ik heb nog niks ontvangen
Corrie
Alphen aan den Rijn
Alvast besteld voor het najaar en de kwaliteit is prachtig!
Tess
Rotterdam
Netjes en vlot in huis!
Jeroen
Rosmalen
Niet bij bestellen klopt niet centen kwijt
Beveelt niet aan
26 July 2026
Nancy
Stein
Beste Nancy,
Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Volgens de verzendinformatie is je bestelling gewoon als bezorgd gemeld. We hadden het erg op prijs gesteld als je eerst contact met ons had opgenomen, zodat we samen konden uitzoeken wat er aan de hand was en direct naar een passende oplossing konden zoeken.
Neem alsnog gerust contact met ons op, dan kijken we graag met je mee en lossen we het zo snel mogelijk op.
Met vriendelijke groet,
Mi Toetie
Levering ging super vlot ! Het zwembroekje ziet er goed uit en de kwaliteit ook, mijn zoon is er weg van !
7 July 2026
Sil
Chaam
De kleren en schoenen die ik had besteld zijn super! De maten zijn goed en hetbstaat geweldig! Ook de stof is erg fijn ben heel erg tevreden en zal zeker vaker bestellen bij jullie!
Julia
Lelystad
Erg leuke en goede kinderkleding! Kwaliteit is top, heel mooi afgewerkt en is helemaal niet duur. Mijn kleindochter ziet er echt stralend uit. Snelle levering! Echt topservice!
Nancy
Aalst
Topservice, vooral in babykleding slaag ik altijd voor de juiste pakjes en setjes.
Sharize
Amsterdam
Bedijf waar je van op aan kan. Had schoentjes besteld. Was toch niet leverbaar bleek achteraf. Kreeg netjes een mail om uit te leggen waarom de schoentjes niet leverbaar waren. Super.
G
Sevenum
Ze verkopen hier echt leuke kleding en zeker betaalbaar. Weer onwijs groot pakket binnen gehad maar vooral belangrijk 2 meiden die er helemaal blij van worden.
4 July 2026
Victoria
Rijen
Snelle verzending en ook een snelle reactie bij vragen! Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Ishika
Monster
Wat een prachtig boxpakje! De stof is echt zó mooi en voelt heerlijk zacht aan. De naam is supermooi verwerkt en maakt het helemaal persoonlijk. De kwaliteit heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en kan deze webshop zeker aanbevelen!
Vincent
Dendermonde
Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling! De kinderkleding voor mijn dochter is van mooie kwaliteit en ziet er precies zo uit als op de foto's. De bestelling werd bovendien heel snel geleverd. Ook de klantenservice verdient een compliment: ze zijn goed bereikbaar, reageren snel en helpen vriendelijk bij vragen. Zeker een webshop waar ik vaker ga bestellen. Aanrader!
Monique
Alphen a/d Rijn
Super content met mijn order
Tessa
Rotterdam
Ik bestel al enkele jaren bij deze winkel en het is altijd dik in orde! Mooie kwaliteit en snelle levering :)
Maaike
Sintoederode
Heb twee hele leuke pakjes besteld voor mijn kleinzoon de verzending was echt super snel en de pakjes waren van mooie kwaliteit en het was helemaal niet duur ook toen ik een vraag had kreeg ik een snelle reactie terug van de klantenservice voor mij was alles top en me kleinzoon heeft er twee mooie zomer setjes bij
Danielle
Groningen
Leuke shop, snelle levering
Tamara
Amersfoort
Makkelijke webshop en snel in huis!
28 June 2026
Lars
Middelrode
Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding!
★ Trendy baby- en kinderkleding
★ [email protected]