Tevreden

Een leuk gilet besteld voor een mooie prijs. Werd snel verzonden en geleverd.

Toetiegeweldig!!

Super leuke kinderkleding, mooie kwaliteit en fijne service. Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit

Ikbhad voor mijn kleinzoon zijn eerste paasshirtje besteld..mooie kwaliteit en keurig optijd geleverd.

Top !

Goede kwaliteit armbandjes ontvangen top ! En een snelle levering ook top !

Gewoon top

Makkelijk besteld snel bezorgt en zag er top uit!

Voor het eerst kleding besteld voor onze kinderen en wat een super ervaring! De levering was zelfs eerder dan verwacht en alles in één keer compleet ontvangen. De kwaliteit van de kleding is top en de kids zijn er heel blij mee. Wat wil je nog meer? Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Mooie kleding

Mooie kleding, kan niet wachten tot de meid de kleren aan kan trekken. Snelle levering!! Top!!

Waardeloze kwaliteit

Mi-toetie tegen gekomen op internet omdat we googlede op het merk Nipperland.... Helaas verkoopt deze webshop items onder het merk Nipperland terwijl het geen Nipperland is! Wat wij nu binnen hebben gekregen is Turkse rommel (incl Turkse kaartjes) met zeeman kwaliteit! In principe niks mis mee als je dat weet, maar je besteld items van Nipperland (zijn we bekend mee en is super mooie degelijke dikke kwaliteit) en verheugt je daar dus ook op! Dus al met al is Mi-toetie voor ons absoluut niet een webshop waar we vaker zullen bestellen!! Heel teleursteld....

Snel geleverd en netjes geleverd , erg blij met de veelste schattige schoentjes. Dus echt super bedankt

Snel en goed

Snelle levering en zeer tevreden met de kwaliteit

Top kwaliteit en betaalbaar

Hele goede kwaliteit kleding en zeer betaalbaar, wij gaan hier zeker nog eens bestellen. Mijn dochter is hartstikke blij met haar nieuwe kleding.

Snel geholpen

Mi toetie benaderd voor een vertraagf pakket via Instagram en ik ben direct geholpen!

Super!!!

Alles in orde en super leuke kleding!

Perfect!

Alles netjes en in orde!

Super mooie icon pakken en snel in huis!

Leuke kleding

Alles in orde en mijn dochter is heel blij met haar nieuwe laarsjes!

Altijd goed

Meerdere keren al iets besteld en nog steeds heel erg tevreden over de service. Geven ook snel antwoord via e-mail, wat ook prettig is.

Leuke winkel

Eerste bestelling gedaan en heel erg tevreden!

super leuke kleding en betaalbaar, had het snel in huis.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Je wordt goed op de hoogte gehouden vh traject van levering

Snelle en goede service

Super leuke kleding ,snelle bezorging en hele goede kwaliteit ik ben fan !!!

Mooie en warme omslagdoek

Verzenden duurde lang, maar het resultaat mocht er wezen!

Bevalt heel goed

Mijn eerste bestelling was meteen goed, mooie broek voor mijn zoon, de maat is goed, materiaal lijkt stevig. Al met al super tevreden!!!

Uiteindelijk gekregen.

Onlangs heb ik mijn bestelling in goede orde ontvangen, waarvoor dank. De levering vond uiteindelijk plaats drie weken na het plaatsen van de bestelling.

Alles netjes geleverd zoals altijd!

Lindenlaan 12e

5381 GK Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 69,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna of Riverty