Leuk en natuurlijk heel fijn om te horen Carla! We zien je graag nog eens terug in onze winkel. Lieve groet, Mi Toetie
Dag Diana, fijn om te horen dat de ontvangen laarsjes naar wens zijn, ze zijn ook wel heel erg leuk :) Liefs, Mi Toetie
Bedankt Marcia voor je leuke recensie, wij wensen jou en je familie alvast hele fijne kerstdagen. Groet, Mi Toetie
Bedankt Roxanna voor je leuke recensie, we hopen je binnenkort weer eens te zien in onze online winkel :) Liefs, Mi Toetie
Dag Stefanie, we proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het is zeker fijn om te horen dat je dit als positief hebt ervaren, dankjewel! Liefs, Mi Toetie
Fijn om te lezen Jolien dat je blij bent met de mooie armbandjes, we wensen je er heel veel plezier mee en wellicht tot een volgende keer! Groet, Mi Toetie
Dag Jolanda, wij begrijpen deze recensie niet helemaal. Je hebt bij ons op woensdag 8/11 inderdaad een speenkoord besteld waarbij van te voren netjes vermeld staat dat de levertijd gemiddeld 7 werkdagen is. Deze vermelding wordt ook nog een keertje getoond in je winkelmandje en vervolgens nogmaals op je orderbevestiging zodat we zeker weten dat de klant deze informatie gezien heeft. Jouw bestelling is netjes binnen deze verwerkperiode verzonden. Het pakketje is door ons op 15/11 (5e werkdag) verzonden en ontvangen op 16/11 (6e werkdag). Wij vinden deze recensie dan ook erg jammer daar wij juist zeer communicatief omgaan met onze klanten. Een e-mail hebben wij helaas niet van je mogen ontvangen, anders hadden wij kunnen aangeven wat hierboven vermeld staat. We hopen dat je het speenkoord mooi vindt en hopen je toch weer terug te zien in onze winkel. Mvg, Mi Toetie
Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ info@mi-toetie.nl ★ Gratis verzending boven € 50,00 ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.