Reactie van het bedrijf
Beste mevrouw Damen,
Wij herkennen ons niet in uw opmerkingen en vinden het jammer dat u onze werkwijze op deze manier neerzet, omdat dit niet overeenkomt met de feiten.
Op 22 januari heeft u een eerste bestelling bij ons geplaatst. Deze bestelling is op 24 januari netjes geleverd en zonder problemen door u ontvangen. Dit laat zien dat wij onze bestellingen correct en zorgvuldig verwerken.
Op 24 januari heeft u vervolgens een tweede bestelling geplaatst, welke u op 27 januari zelf per e-mail heeft geannuleerd. Op 28 januari hebben wij u schriftelijk bevestigd dat het bedrag conform de wettelijke herroepingstermijn binnen 14 dagen wordt terugbetaald. Deze informatie was duidelijk. De terugbetaling is vervolgens binnen deze termijn netjes uitgevoerd.
In uw review geeft u echter aan dat wij niet terugbetalen en dat wij onjuiste informatie verstrekken. Dit is feitelijk onjuist en doet geen recht aan de daadwerkelijke gang van zaken.
Daarnaast geeft u aan dat u geen creditcard heeft, terwijl de betaling aantoonbaar is gedaan met een Mastercard via Apple Pay. Ook hiervan hebben wij betaalbewijs.
Wij ontvangen van u meerdere e-mails per dag. Hoewel wij uiteraard ons best doen iedereen zo snel mogelijk te helpen, kunnen wij niet op ieder afzonderlijk bericht direct reageren. Dat betekent echter niet dat uw verzoek niet in behandeling is.
Verder verwijst u naar Trustpilot. Dat platform staat iedereen toe om een beoordeling te plaatsen, ook zonder daadwerkelijke aankoop. Wij werken daarom bewust met Kiyoh, waar uitsluitend geverifieerde klanten met een echte bestelling een review kunnen achterlaten. Zo blijven beoordelingen eerlijk en controleerbaar.
Wij bestaan sinds 2012 en helpen dagelijks met zorg en toewijding onze klanten. Wij weten goed hoe wij bestellingen en terugbetalingen correct en volgens de wet moeten afhandelen.
Tot slot willen wij aangeven dat dreigende uitlatingen, zoals het “langs komen”, niet passend zijn. Wij hebben bovendien geen fysieke winkel en werken uitsluitend online.
Voor ons is deze kwestie inhoudelijk afgehandeld. Mocht u nog een concrete vraag hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.