Snelle levering top kwaliteit

Mooie kledij!

Al tweemaal boxpakjes hier besteld en altijd heel tevreden over de kwaliteit. Mijn laatste bestelling leek wat snel ingepakt, niet zo mooi verpakt als de eerste bestelling, maar op zich geen probleem.

Mijn pakje was zorgvuldig verpakt en ook zat er wat extra bij en dat vond mijn dochtertje heel leuk.

Kleindochter was er erg blij mee alleen wat jammer dat ze zolang erop moest wachten

Mijn dochter is heel blij met de echte labubu.

Superblij

Al enkele herinneringsboxen besteld bij mi toetie en ook andere dingen. Nu we tante en oom worden een cadeaukaart aangeschaft zodat we er eentje cadeau kunnen geven mega mooi product

Het was een goede en betrouwbare site.

Ik bestelde daar voor het eerst en het was gelijk een betrouwbare site en het duurde ook niet al te lang voordat mijn pakketje kwam. Alleen ik bestelde 1 ding en ik had bij de opmerkingen daar iets bijgeschreven van het product, maar daar hebben ze helaas niet naar gekeken volgensmij.

Super leuke winkel had een winnie the pooh mistery box besteld echt super leuk om te krijgen was optijd binnen en stond netjes op de site aangeven dat er vakantie was mails komen goed binnen en staat in wat je kan verwachten zou hier sowieso opnieuw bestellen

Verkoopt nep

Nep Labubu ontvangen, gelukkig wel vriendelijk te woord gestaan per mail en ik wacht op mn geld die ik terug krijg. Ondertussen staan er nog steeds ‘Labubu’s’ op de site ..

Super ervaring

De bestelling is leuk ingepakt en de kleine labubu’s waren een leuke verrassing. Wij bestellen zeker nog bij jullie

Topservice

Bestelling geplaatst voor de dochter: Labubu! Goede service, geen namaak, leuk ingepakt met een mooi extraatje. Topervaring; hierdoor direct 2de bestelling geplaatst!

Snelle leveren en goede communicatie

4 Labubu’s besteld en ze werden super netjes geleverd! Nu 4 blije meisjes die door het dolle heen zijn. We kregen er ook nog 2 mini labubu’s bij en 2 stickers. De labubu’s waren een pre order dus hebben er even op moeten wachten. Maar de communicatie is super!

Snelle verzending en altijd netjes verpakt

Al veel kleding voor mijn kinderen besteld, altijd goede kwaliteit en snelle verzending.

Wauw helemaal verliefd

Vandaag mijn Popmart Mickey knuffel/sleutelhanger ontvangen en ik had de Minnie – en wauw, wat is ze leuk! De details zijn prachtig en de kwaliteit is top. Daarnaast was de verzending razendsnel, dus ik kon er meteen van genieten. Absoluut een aanrader voor elke fan!

Heel blij met mijn Labubu!

Vandaag mijn Macaron Labubu ontvangen en ik ben er superblij mee! Het is een origineel POPMART-product en de kwaliteit is echt top. Alles was netjes verpakt en snel geleverd en er zat zelfs een kadootje bij! Je ziet dat er met zorg mee omgegaan is. Zeker een aanrader voor andere verzamelaars!

Goede service zowel ervoor als erna

Al meerdere keren besteld bij jullie en de kwaliteit en de service was super, helaas bij mijn laatste bestelling is een T-shirt na een spoeling in het wasmachine volledig los gekomen van het stiksel. Ik heb jullie gemaild met een foto maar helaas geen reactie Nadat ik deze reactie had verstuurd toch een lieve mail gekregen van jullie met de vraag of ik graag een nieuw t-shirt wilde Toppie!!!

Goede producten, vriendelijk en efficiënt

Fijne klantenservice, ze beantwoorden snel op vragen. Duidelijk en goede opvolging van levering.

Fijne service

De levering was snel een babydekentje besteld met de naam erop hele fijne stof ziet er mooi uit

Leuke kleding!

Per mail wordt je goed op de hoogte gehouden over de bestelling. De prijs- kwaliteitverhouding is erg goed!

Topservice en blije kids!

Ik bestelde 2 blind boxen bij Mi Toetie en ben echt supertevreden! Toen ik merkte dat mijn e-mailadres foutief was ingevuld en ik ook benieuwd was of de pre-order op tijd zou komen, nam ik contact op. Ik kreeg razendsnel en vriendelijk antwoord. Mijn e-mailadres werd direct aangepast én tot mijn blijdschap bleek dat er nog 2 blind boxen op voorraad waren, dus werd mijn bestelling de volgende dag al verzonden! Alles is netjes aangekomen en mijn kinderen waren dolgelukkig met de verrassingen. Topservice en echt een aanrader — dankjewel Mi Toetie!

Wie wat beloofd moet het nakomen

De kleding heb ik geen enkele klacht over. Super leuk en snel binnen. Alleen jammer dat ik een korting voor de volgende bestelling ben beloofd, omdat de code niet van mijn bestelling af ging, en ik deze korting nooit meer heb gekregen.

Helemaal top

Levering en product precies zoals beschreven. Hier een heel blij meisje thuis!

Goede ervaring met deze webshop.

Pakket was snel en zorgvuldig bezorgd. Ik wilde het pakket in de eerste instantie annuleren omdat het ivm pre order te laat binnen zou komen voor de verjaardag van mijn zoon. Hierop geen respons gehad. Maar toen kreeg ik hem ineens al opgestuurd! Dus helemaal blij! Zeker een aanrader.

Goede levering en fijn contact

Pre order besteld en gevraagd of het ook nog later gestuurd kon worden, als de 1e datum niet kon. Dit was geen probleem. Kwam toch al rond de 1e datum, dus hier twee hele blije meiden. Goede levering en fijn contact gehad.

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna