Zeer geslaagd voor onze dochter.
Na een klacht gemeld te hebben over de ontvangen schoenen werd hier vrijwel direct op gereageerd. Goed opgelost en blij met de inmiddels nieuw ontvangen schoenen. Bedankt!
Top ervaring, altijd goede service en snelle verzending.
Netjes, snel en hele fijne communicatie!
De bestelling duurde heel lang! Ik had gevraagd om een knoop mutsje dat kreeg ik niet geef dit dan aan dat het niet kan. Als ik vroeg waar het bleef kreeg ik als antwoord het is onderweg en aan de dhl link zag ik dat het helemaal nog niet gepost was! Super jammer want ze hebben wel echt leuke dingen op de site.
Beste Melissa, ik vind het spijtig om te lezen dat je niet geheel tevreden bent. Ik ben wel van mening dat wanneer je een recensie plaatst, deze in alle eerlijkheid gedeeld moet worden wat nu niet het geval is. We beginnen dus even bij het begin :) Je hebt bij ons een bestelling geplaatst met een fikse korting á 25% op alles. Via Instagram rond 20:30 uur begon je veel vragen te stellen, allemaal heel kort op elkaar waarbij ik zo goed mogelijk alles voor je heb proberen te beantwoorden. De vraag over het eventueel maken van een knoopmutsje heb ik over het hoofd gezien, mijn excuses daarvoor, echter ben ik van mening dat dit niet een reden is om een bedrijf negatief te benadelen. Je hebt deze vraag ook niet herhaald na het plaatsen van je bestelling. In jouw bestelling zaten handgemaakte items waarbij vooraf vermeld staat dat de levertijd gemiddeld 13 werkdagen is en wij pas verzenden wanneer de order compleet is. Echter in jouw geval heb ik alles wat op voorraad was al vooruit verzonden naar je, deze kosten heb ik op mij genomen terwijl dit eigenlijk niet hoeft. Via Instagram heb ik constant contact met je gehouden over de updates van de laatste 2 items welke door het bedrijf zelf naar je verzonden zijn omdat hier een levertijd op zat, ook deze kosten heb ik op me genomen voor je. Echter doe je het nu voorkomen alsof je niet wist dat de bestelling langer zou duren en dat vind ik erg jammer. Er staat meerdere malen in beeld dat je items besteld waar op je moet wachten omdat deze handgemaakt zijn. Alles bij elkaar opgeteld vind ik het erg jammer dat je maar één ster hebt gegeven, zeker gezien de tijd en energie die in jouw bestelling is gestoken. Dat voelt niet helemaal eerlijk.
Top, De bestelling wordt snel en netjes geleverd. De gekochte kinderkleding is precies zoals op de foto. Mooie kwaliteit .
Bedankt voor je geweldige recensie! ⭐⭐⭐⭐⭐ We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent. Jouw positieve woorden motiveren ons om elke dag het beste te blijven geven. Hopelijk zien we je snel weer! 😊🎉
Helemaal blij met de snelle levering en de leuke goodies die erbij kwamen!
Bedankt voor je geweldige recensie! ⭐⭐⭐⭐⭐ We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent. Jouw steun en waardering betekenen veel voor ons. Hopelijk zien we je snel weer!
Wij waren opzoek naar een geboorte pakje in badstof. We hebben een prachtige stof uitgekozen en hier een omslag shirtje en broekje van laten maken! Ook hebben we de naam in teddystof besteld. Kwaliteit is erg mooi! Enige punten waar eventueel nog verbetering zou zitten is: - een draadje aan de teddynaam om het op te hangen. - verzending... alles was in 1 verzendzak gedaan en we moesten de teddynaam zelf terug vormen. Het word nog meer een feestje als het ook leuk ingepakt is..
snelle verzending, super leuke sandaaltjes ontvangen.
Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterrenrecensie! 🌟 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Jouw positieve woorden betekenen veel voor ons, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Hele leuke dingen te koop, alles netjes ingepakt en dan zit er wat leuks bij voor de kleine meid. Haar dag kon niet meer stuk.
Wow, bedankt voor je geweldige review! 🌟🌟🌟🌟🌟 We zijn superblij om te horen dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je snel weer! 😊
Super leuke kleertjes en al helemaal de te personaliseren kleertjes. Ze geven vaak ook leuke kortingen. Mijn meisjes zijn blij. Ook de kwaliteit is goed! Je mag ze gerust vaak wassen je merkt het niet. Dank je wel!
Wat een fantastische review! 😊 Super bedankt voor je 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐—dat betekent echt veel voor ons. We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te zien!
Snelle verzending en goede kwaliteit
Wow, wat een geweldige recensie! 😊 Super bedankt voor je 5 sterren! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je snel weer! 🌟
2 geboorte pakjes besteld voor onze kleine man. Heel fijn stof en een bijpassend mutsje.
Wat superleuk om te lezen! 🤩 Heel erg bedankt voor je mooie recensie. We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te zien! 😊🌟
Wat geweldig snel geleverd!
Bedankt voor je geweldige review! 🌟 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Jouw positieve woorden maken onze dag een stuk mooier! Hopelijk zien we je snel weer. 😊🎉
Makkelijke site, leuk assortiment aan kleding. Snelle levertijden en hierbij word je goed op de hoogte gehouden. Zeker de moeite waard
Wow, wat een fantastische recensie! 😊 Super bedankt voor je lieve woorden en de 5 sterren! We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer te zien. 🎉
Een snelle en nette levering. Mooie kleding met goede pasvorm
Wat fijn om te horen! 😊 Heel erg bedankt voor je positieve woorden en de 5 sterren. We zijn super blij dat je zo tevreden bent. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen! ✨
Van horen zeggen een keer wat bij Mie-toetie besteld. Genoeg keuze in precies dat wat dochterlief mooi vindt. Ze kon het niet afwachten dat de bestelling thuis werd bezorgd. Dit was al binnen 5 werkdagen, wij wonen niet in Nederland. We hadden een zeer enthousiaste jonge dame die alles mooi vond wat er besteld was. Kwaliteit is zeer goed dus iedereen blij! Dochter heeft al weer een paar setjes op het verlanglijstje staan…. We gaan zeker weer bestellen!
Wat fijn om te horen! Heel erg bedankt voor je 5-sterren recensie. We zijn super blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 😊
Snel bezorgd, goede kwaliteit
Wat een geweldige recensie, dank je wel! We zijn zo blij dat je tevreden bent en het betekent veel voor ons. Hopelijk tot snel weer! 😊
Enorm snelle levering! Super schattige kleding en nog belangrijker voor een leuke prijs! Ik ga zeker vaker bestellen!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor de 5 sterren en je positieve woorden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 😊
Sinds ik Mi-toetie ken ben ik al een tijdje vaste klant. Altijd leuke kleding en een fijne klantenservice! Kortom: Aanrader!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 😊 We waarderen het enorm dat je altijd bij ons terugkomt. Bedankt voor de geweldige 5-sterren recensie en we kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen!
Snel bezorgd, pasvorm goed, mooie kwaliteit.
Wat leuk om te horen, bedankt voor de fantastische review! 😊 We zijn superblij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
De webshop is duidelijk, alle informatie is makkelijk te vinden Ruimte assortiment, en de meeste maten waren ook nog eens gewoon beschikbaar De kleding werd snel verzonden en deed aan de verwachtingen Er zat zelfs een lief klein cadeautje bij, een armbandje dat vonden de meiden erg leuk! Zeker aan aanraden om hier te shoppen voor de kids voor leuke kleding
Bedankt voor je geweldige 5-sterrenrecensie! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel weer! 🎉
Heel erg leuke kleding
Wat fijn om te horen! Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel weer!
Onze dochters waren er heel blij mee...en mama ook
Wat fijn om te horen! Veel plezier met je bestelling! 😊
Ooo wat waren mijn dochters beide blij toen ze het pakketje opende. Ze kunnen niet wachten tot de zomer en ze het aan kunnen.
Bedankt voor de mooie review! Geniet van je aankoop! 🎉
Lindenlaan 12e
5381 GK Vinkel
Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 69,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna of Riverty