Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik vind de mevrouw van de winkel zelf hartstikke aardig en ze neemt de tijd helemaal voor jou en bied ook alternatieven aan! Ik kom hier altijd voor mijn rijbroek en zal nooit ergens anders heen gaan. Hele fijne nette zaak en goed hulp en advies. De rijbroeken die ik heb zijn echt van hoogwaardige kwaliteit. En deze zaak ligt mooi op 30 minuutjes van huis af.
Anouk
Hollandscheveld
Ik was op zoek naar een titanium liquid masker. Op internet geeft jullie site een goede uitleg over het product en een scherpe prijs ten opzichte van andere aanbieders. Ook de levering was erg snel. In het weekend besteld en op dinsdag al geleverd!
Milou van der Veeken
Geldrop
Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag ter verduidelijking vd kleur vh product. Er werd snel geleverd.
Esther
Bennebroek
De ervaring met Horse Riders Classics is super. Zowel online als in de winkel wordt je goed geholpen. Ze verkopen top materiaal en de verzending is vlot.
8 November 2022
Romy
Benneveld
Fijne webshop met een ruime keuze van mooie spullen. Bestellingen worden super snel geleverd. Mocht het niet op voorraad zijn, dan word er via email contact met je gehouden. Erg prettig.
Marjolein
Fijnaart
Ik ben al jaren klant bij horse riders classic en wil ook niets anders
Britt
Zwaanshoek
Deskundige medewerkers, die mooie kwaliteitsvolle spullen verkopen.
Maaike
Zuidwolde
Snel geleverd, netjes verpakt, goede prijs. Aanrader!
A
Delft
Ziet er keurig uit. Netjes verpakt en snel geleverd
Jeanet
Putten
Top service, mooi assortiment.
Myrthe
Deurze
Goed aanbod, fijne service en snelle levering!
11 October 2022
Femke
Jellum
mooie collectie, fijn contact
11 October 2022
Marja
Genemuiden
Al enkele keren besteld bij Horseridersclassics.nl, elke keer een supersnelle levering van producten die bijna nergens direct voorradig zijn. Een webshop van kwaliteit!
9 October 2022
Romee
Zwartebroek
Als heel prettig ervaren, mooi assortiment en veel kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.
8 October 2022
R Baas
Bierum
Hele mooie spullen en een goede service!
Maxim
Steenwijkerwold
Ik heb meerdere malen hierbij besteld. Elke keer netjes mijn product gekregen. De klantenservice is erg vriendelijk.
Nikita
Putten
mooi product snel bestel en snel binnen top geregeld.
mike
erm
Super service, goed meedenken en zelfs een maat groter nagestuurd om te vergelijken.
Janneke
Leeuwarden
Van harte gefeliciteerd Janneke,
Elke maand verloten wij een cadeaubon onder personen die Horse Riders Classics
beoordelen op Kiyoh. Wij zijn erg blij met de feedback van onze klanten, want met die input kunnen wij onze service nog beter maken!
Deze maand (oktober) feliciteren wij Dorine met een cadeaubon t.w.v. € 25,-
Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh en tot gauw in onze webshop!
Feestelijke groet,
Team Horse Riders Classics
Snelle en goede levering van een mooi product!
Wendy
Woerden
Fijne communicatie en service en mooie producten.
Annemiek
Kampen
Altijd fijn geholpen online en voor persoonlijk advies in de wInkel.
ilja
De Kiel
Ze denkt altijd mee in wat je nodig hebt. En wat de beste oplossing is. Gewoon een top service
Mirte
Beilen
Snelle levering, netjes verpakt. Mooi en goed assortiment die staat voor kwaliteit.
13 September 2022
Susan
Denekamp
Fijne zaak, mooie spullen, snelle levering, goeie communicatie.
12 September 2022
Demi
Hoogenweg
Denken mee met je productkeuze en maatvoering. Goede service en erg vriendelijk.
12 September 2022
Marloes
Utrecht
Horse Riders Classics voor exclusieve ruitersportartikelen. We hebben een groot assortiment aan ruitersportproducten van de beste veelal Italiaanse merken zoals Equiline, Animo, Vestrum en Tucci. We presenteren de nieuwste trends en voorzien je van een eerlijk en uitstekend advies. Bestel online of bezoek onze winkel in Ansen.
Dwingelerweg 14
7964 KK Ansen