Zeer snelle levering en goed product.

Zeer goed product

Makkelijk in gebruik en ziet er natuurlijk uit na gebruik

Heel erg goed, bestelling online gedaan van Terschelling, het product was er de andere dag Geweldig, dit ons nog nooit ergens gelukt.

Waardeloos

Eea besteld en aangegeven geboden aflever adres. Hier is aan voorbij gegaan en zonder overleg ander aflever adres genomen. Dit tegen de wens voor mij onmogelijk alternatief. Zelfs gebeld en geen oplossing

Vloerverniewer

De stenen waren grauw geworden. Met de vloervernieuwer zien ze er weer goed uit. Ben blij dat ik dit gevonden heb.

maak het conpleet!

ruime keuze,zelfde dag nog verzonden. prijs en verkrijgbaarheid verhouding op internet is zeer schappelijk. (aangezien parketteurs benodigdheden beschermd wordt) hier wordt absolut geen misbruik van gemaakt, bij andere aanbieders is dit aan de prijzen duidelijk merkbaar. enige min punt is dat er geen kantenschuurpapier te koop is maar wel schuurbanden ik vind dat hier wat aan gedaan mag worden,gezien de verkrijgbaarheid op het net per stuk niet verkrijgbaar is. ik moest bij het machine verhuurbedrijf deze schuurschijven van laagste kwaliteit kopen voor €1.75 exbtw perstuk. terwijl bedrijven bij de leveranciers zoals van Sia of Bona kunnen inkopen.

Doen wat ze beloven

Bestelling gedaan, alles volgens afspraak geleverd.

Goede collectie artikelen en snelle en correcte afhandeling

Een goede collectie artikelen voor het onderhoud van alle soorten vloeren. Korting bij grotere bestelling en daarna een snelle en goede afhandeling/bezorging op het thuisadres. Al met al Top

Snel en goedkoop

Ik heb 1 fles Skylt besteld omdat die daar goedkoop was en die is snel en netjes geleverd.

Snel en correct!

Vilten pads besteld voor onder mijn nieuwe stoelen. Volgende werkdag geleverd, top!

Perfect en snel geregeld

Prima! Product echter nog niet geprobeerd.

Had de flessen binnen een dag in huis. Wil nooit iemand iets aanbevelen, tenzij het mij gevraagd wordt. Vandaar nee.

Eerlijke prijs en snelle verzending

Ik was op zoek naar een bepaald merk van verf. Er waren veel prijsverschillen. Deze winkel kwam het beste uit de zoektocht en werd dan ook nog eens enorm snel geleverd.

Goede prijs goed product

Ervaring is vandaag besteld en morgen in huis en keurig verpakt

Zeer snelle levering!

Alles ging perfect

Volgende keer zal ik het weer bij jullie bestellen Dank voor de snelle levering

Goede prijzen en snelle levering

Zie hierboven

Netjes te woord gestaan

Heb contact opgenomen telefonisch mijn afzuigkap is van rvs en de meneer aan de telegraaf adviseerde toen Rvs spray omdat er vlekken in de afzuigkap zaten die er absoluut niet uitgingen Helaas hen ik nog steeds vlekken De spray kostte 19.95 en dat is dan wel duur nu de vlekken er niet uit zijn Ander spul van lithofin is TOP

Helaas geen resultaat

Helaas geen resultaat

Prima snelle levering.

Goede kwaliteit, duidelijke website en snelle levering.

Snelle levering en bij retourneren prima service

goede service, snelle levering.

schouwerzijlsterweg 3

9951 TG Winsum