Echt helemaal super deze shop!! Aanrader, goedkoop, bereikbaar en snel.

Echt een aanbeveling waardig. Goede spullen, laagste prijs die ik kon vinden en bovendien kennis van zaken. En als iets onduidelijk is ook gewoon makkelijk telefonisch bereikbaar. Zo moet een webshop zijn.

Positief

Telefonisch advies incompleet/

Ik belde om raad hoe de vloer te oliën. Ik had in eerdere poging heel veel last van glimmende plekken. Men beval rigo 5050 aan en de overtollige olie na een kwartier te verwijderen. Helaas bleef de vloer glimmen. Op internet ik over rigo 5510 dat ik vervolgens bij u bestelde. Dat werkte heel goed. Voortaan maar aanbevelen als iemand informatie vraagt.

Goede prijs makkelijk te bestellen niet 100% duidelijke info over product

Als goed

Geweldige producten,

Snelle levering Volgende keer bestel ik ook voor mijn hardstenen vloer. Jullie producten zijn veel beter dan in de supermarkten

Super goed voor elkaar

Keurig netjes behandeld en perfecte verzending, zowel de verpakking als de vervoerder. Bedankt!

Juiste en snelle levering.

Men wordt op de hoogte gehouden wanneer de levering plaatsvindt. Geheel naar verwachting.

Product goedkoper dan bij anderen

Snelle levering, goed verzorgd

Snelle levering, goede communicatie en redelijke prijs!

Wederom perfect

Goede info bezorging. top!!!

Snel geleverd voor een goede prijs

Zeer goed.

Zeer goed.

Zeergoed

1eerst keer wat besteld afspraak super als zoals afgesproken super bedankt

uitstekend

snelle service, goede prijs

Prima product zoals omschreven

Goede uitleg wat product doet en zeer snelle verzending

super

ik heb bij vloeronderhoudswinkel lichteiken kit besteld is super goed spul .

Niemand is perfect maar jullie bijna.

niets op aan te merken

Nette prijs, vlot geleverd, netjes verpakt

Heel goed product om de vloer te onderhouden.

Adequaat

We waren reeds bekend met de producten. Het bestellen en de levering gingen vlekkeloos.

Goede prijs en snelle levering

goede prijzen, goede/snelle levering

Bestelling op tijd geleverd, producten top, vloerwas is uitstekend, en goed aan te brengen met de wisser. Dik tevreden dus..

Goede website, makkelijk items te vinden, snelle levering

Wat ik verwachtte

schouwerzijlsterweg 3