Nog steeds niets ontvangen en inmiddels maar bij een concurrent gehaald.

Bestelling geplaatst, vervolgens een afleverbevestiging gehad, terwijl ons bedrijf gesloten was. Wel meteen erheen gereden om te kijken of er ergens iets lag maar niets aangetroffen. De volgende dag meteen gebeld en er zou onderzoek plaatsvinden bij PostNL. Verder niets meer gehoord, inmiddels meer dan een week verder. Graag zien we creditering, want hier hebben we niets aan. Tip; Ga DHL gebruiken, die is in ieder geval bter in deze regio dan het arrogante PostNL.

Goede snelle service

Duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering,

Nette prijs, en snel geleverd.

Veel producten en niet duur. En snel verzonden.

Nette levering

Altijd snel geleverd

Snel besteld, snel geleverd

Goede prijzen, goede levering

Gebruik Royl vloerolie voor onze eikenvloer. Prima olie, blij mee

Supersnelle levering, concurrerende prijzen

Positief! Niets aan te merken.

Eenvoudig te bestellen, goede communicatie en vlotte levering

Goede prijs en snel bezorgd

Goede prijs en snel bezorgd

Eerste bestelling goed gelopen

Was een dag later dat had ik al verwacht

Snelle en goede levering

Snel bezorgd en netjes verpakt

Alles was keurig geleverd, snel, zorgvuldig verpakt Top!

heel goede kwaliteit, en netjes verpakt en snel geleverd

Hele goede kwaliteit, en netjes verpakt en snel geleverd. Zeker een aanrader

Prima advies en snelle zorgvuldige levering en spullen prof. kwaliteit

Had een vraag hoe ik een hard stenen vloer (met kalkaanslag) het beste kon schoonmaken. Prima advies en men heeft de juiste spullen om dit duurzaam aan te pakken en te impregneren. Daarnaast ook snel geleverd en de spullen bevallen heel goed.

Super, gelijk verzonden.

Ik werd gebeld dat ze een artikel niet op voorraad hadden, ze boden mij een mooi alternatief. Top!

Snelle prima levering

Besteld en de volgende dag was het binnen. Snelle afhandeling van mijn bestelling. Goed verpakt en aangekomen.

boerengroen tenco is super weerbestendig en goedkoop

snelle levering voor een aantrekkelijke prijs, ik gebruik het vooral buiten voor een 60 m dubbelwandige gesloten schutting, tuinmeubilair, hekwerk voor het huis maar ook binnen voor accentueren lijst en sponningen.

Super snel geleverd

Gewoon een goede ervaring

Ok

Ok

Simpel bestellen, simpel betalen, morgen in huis

Simpel besteld, simpel betaald volgende dag in huis

Wacht nog steeds op mijn bestelling

Heb weken geleden een bestelling geplaatst voor vloerreiniger. Tot op dit moment niets ontvangen. Ook geen bericht ontvangen van de verzendstatus.

Prima service en producten

Zeer vriendelijke en goede klantenservice. Fout bestelde produkten kunnen binnen 14 dagen gewoon teruggestuurd worden.

Het pakket werd op tijd door PostNL geleverd. De blikken parketvloer waren helaas gedeukt. Mogelijk tijden het transport? De goederen waren wel goed verpakt.

Goede prijs, snelle levering

Gewoon een goede ervaring