Prima! Product echter nog niet geprobeerd.

Had de flessen binnen een dag in huis. Wil nooit iemand iets aanbevelen, tenzij het mij gevraagd wordt. Vandaar nee.

Eerlijke prijs en snelle verzending

Ik was op zoek naar een bepaald merk van verf. Er waren veel prijsverschillen. Deze winkel kwam het beste uit de zoektocht en werd dan ook nog eens enorm snel geleverd.

Goede prijs goed product

Ervaring is vandaag besteld en morgen in huis en keurig verpakt

Zeer snelle levering!

Alles ging perfect

Volgende keer zal ik het weer bij jullie bestellen Dank voor de snelle levering

Goede prijzen en snelle levering

Zie hierboven

Netjes te woord gestaan

Heb contact opgenomen telefonisch mijn afzuigkap is van rvs en de meneer aan de telegraaf adviseerde toen Rvs spray omdat er vlekken in de afzuigkap zaten die er absoluut niet uitgingen Helaas hen ik nog steeds vlekken De spray kostte 19.95 en dat is dan wel duur nu de vlekken er niet uit zijn Ander spul van lithofin is TOP

Helaas geen resultaat

Helaas geen resultaat

Prima snelle levering.

Goede kwaliteit, duidelijke website en snelle levering.

Snelle levering en bij retourneren prima service

goede service, snelle levering.

Snelle verzending en vakkundig antwoord bij een vrasg

Zou een 10 zijn geweest als ze ook de eerste keer de telefoon opgenomen hadden

Mooi op tijd geleverd Super spul skylt lak

Snel en altijd goed

Altijd goed, zeker kopen hier

Prima geleverd

Bestelling gedaan en werd prima afgeleverd

de vloer is mooi geworden.

Snel en netjes geleverd.

Precies ontvangen wat er is besteld. Had twee verschillende soorten verf besteld en maar 1 roerhoutje erbij ontvangen. Ik was al blij met 1 roerhoutje, dat vindt ik al heel compleet. Maar als ik dan toch 2 soorten verf bestel, waarom dan geen 2 houtjes? (Je moet met een review toch wat te zeuren hebben, toch?

Uitstekend advies voor een lastig probleem.

Ik had een probleem met een onbekende vloer. Ik kreeg duidelijk en prima advies.

Goed bedrijf!

Na bestelling, zeer snel geleverd!

Snel en correct

Net voor 16 uur besteld en de andere dag netjes en goed verpakt geleverd!

snel en goedkoop

product nergens goedkoper kunnen vinden en volgende dag geleverd

Goed product, goede prijs kwaliteit. Trok erg snel in ons eiken houten aanrecht. Moest de behandeling vaak achter elkaar herhalen, voordat er enige verzadiging plaats vond. Voorbehandeld met ontweringswater en juiste schuurladder (p100/p220/p500)

Prima bedrijf

Hetgeen wat we besteld hebben, glijvilt voor onder de stoelen werd snel geleverd. Alleen waren er enkele delen van de stroken glijvilt die een slechte plaklaag hadden maar over het algemeen zeer tevreden.

gewoon goed geleverd en snel

OK

Snelle verzending