Goeie service

Snelle en duidelijke service

Heel klein blikje voor veel geld

Had onderhoudsolie besteld en kennelijk niet goed opgelet op de hoeveelheid. Aangezien een blikje 40,- kost, dacht ik best een normaal blik te ontvangen. Het was helaas een klein blikje. Dus duur. Heb ook nog om de ingredienten gevraagd (die stonden niet op de verpakking), maar daar werd ik doorverwezen....mij te ingewikkeld. Dus de service werd ook niet als vriendelijk ervaren. Denk beter naar een winkel gaan, voor onderhoudsolie.

Gewoon goed

Vlotte bezorging, goede prijs

Vlotte verwerking van bestelling. Helaas had de bezorgdienst al een uur voor de bezorging aangegeven dat bestelling was bezorgd, maar :kwam , na een mailtje erover, snel alsnog bezorgen

goede prijs kwaliteit en goede services

Uitstekend!

Goed en snel, alleen post.nl “gooit” zo’n pakje voor de deur en dat vind ik asociaal, maar daar kunnen jullie niets aan doen! Ik zou eens een klacht moeten indienen bij post.nl. Super slordige bezorgers! Zucht…

Prima prijs en service

Gewoon prima

Snelle levering. Gunstige prijs en prima product

Snel en adequaat

Goeie prijs en snelle levering

Scherpe prijzen, snelle levering

Snel geleverd, top!

Kan niet beter

Ik kreeg op mijn vraag een duidelijk advies en antwoord.

Goede communicatie

Topproduct

Onze Rolf Benz bank van 20 jaar ziet er na behandeling weer super uit leer is weer lekker zacht en soepel

Prima,snel

Goedverpakt ,en snelle levering

Besteld en vlug geleverd

supersnel geleverd en goed verpakt

Voor het weekend besteld en op dinsdag perfect geleverd.

Ze komen ná wat ze beloven

snel en de volgende dag al in huis !top winkel ! tot snel !!

snelle aflevering

Snelle en juiste levering.

Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat.

Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat. Hierdoor heb ik, net als op het filmpje, alle verharder toegevoegd. Ik wilde het voor mijn meubels gebruiken en wist niet dat het maar enkele uren houdbaar zou zijn.

Snelle levering. Keurig verpakt. Goede afhandeling.

Altijd correct en snel

Ook in mailcontact heel prettig; samenvoegen of wijzigen van bestellingen is geen enkel punt. Niet te duur, heel netjes. Goed verpakt ook; weinig plastic, opgevuld met karton maar wél een extra folietje rond een blik om te voorkomen dat tijdens transport een deksel los kan laten.

Goede shop, mindere bezorgservice.

Duidelijk shop met redelijke prijzen. Helaas is de leveringsinformatie onduidelijk. Zou een track&trace van PostNL krijgen volgens order bevestiging. Nooit ontvangen, logisch want pakket kwam via GLS. Niet geheel onbeschadigd wat voorkomen kan worden door betere verpakking. Zeker met de wetenschap van de behandeling van de gemiddelde pakketbezorger...

schouwerzijlsterweg 3

9951 TG Winsum