Besteld, betaald en op tijd geleverd
Recent heb ik producten van Skylt aangeschaft via Vloeronderhoudswinkel en ik ben zeer tevreden over zowel de producten als de service. De website is overzichtelijk ingericht, met duidelijke uitleg over wat elk product doet, inclusief droogtijden en advies over schuurkorrels. Alles is goed te vinden en praktisch opgezet.
De producten zelf zijn van hoge kwaliteit en de prijsstelling is marktconform. Skylt is een aanrader voor wie een natuurlijke, matte afwerking wil waarbij de vloer eruit blijft zien zoals hij is. Het resultaat oogt professioneel en strak zonder glans of zichtbare kunstmatige laag.
Wat ik wél miste op de website was een toelichting op hoe het product zich gedraagt tijdens het aanbrengen. Bij de eerste laag had ik het gevoel dat het product niets deed, omdat de houten vloer alles direct opzoog. Bij de tweede laag merkte ik dat het aanbrengen al veel makkelijker ging. De derde Topcoat was echt een fluitje van een cent: "Dit wordt mooi...". Deze gebruikservaring zou wat mij betreft zeker een plekje mogen krijgen in de beschrijving, vooral voor mensen die voor het eerst met Skylt werken.
Van "mooie vloer, maar ga je er nog iets mee doen?" is absoluut geen sprake. Je kunt zien dat het af is.
Al met al een uitstekende ervaring. Ik geef Vloeronderhoudswinkel met gemak een 9,5 en die halve punt aftrek is vooral bedoeld als aanmoediging voor nóg betere productuitleg.
Aanrader!