Goed product , goede prijs , kwaliteit

Onvoorstelbaar slecht en amateuristisch

Primer ontvangen die zwaar over de datum was. Gebeld voor nieuwe. Is duurder geworden, dus we sturen geen nieuwe maar storten geld terug. Daardoor project niet af kunnen ronden binnen de planning. Goedkoop ben je al lang vergeten als er geen service wordt verleend.

Alles supersnel

Makkelijk besteld en snel in huis !

Makkelijk besteld en snel in huis !

Zeer snelle levering

Levering binnen 24 uur

Snel geleverd en voordelig

Goede prijs snelle levering

Prima product

Keurig, zoals een goede webshop moet zjn

Alles zosls het moet zijn Eenvoudige en overzichtelijke webshop Nette prijzen Administratief 100 % profi verpakt Snelle levering……….. Wat wil je nog meer als klant Was elke webshopl maar zo TOP

Makkelijke site om te bestellen en snelle levering

Super snel

Ik had twee flessen vloer reiniger besteld en het was de volgende dag al in huis. Dank je wel.

Keurig, snelle service.

Prima.

Snel geleverd na overeenkomst

Makkelijk bestellen en snelle levering helemaal top

Duurde ontzettend lang

Nadat mijn bestelling was geplaatst duurde het 4 dagen voordat mijn bestelling in huis was..

Op de site op voorraad. Nee dus. Weken levertijd...

Nu heb ik de tijd en het zal vast goedkomen. Zit nog steeds in de wachtstand. Wel prima geïnformeerd mbt gewijzigde levertijd met de keuze om van de koop af te zien. Dus als tip: werkt de "op voorraad" status goed bij en voorkom ergernissen.

Geweldig spul super

De lak super op tijd geleverd en vooraf per telefoon een goed advies. En al met al een super mooi resultaat ik ben blij.

uitstekende service

Prima geregeld

Prima service, goede prijs.

Stuurden keurig bericht dat de verf 1 dag later zou komen, dus de bestelling binnen 2 dagen in huis.

Goede prijs en snelle levering

Prima. Lekker vlot.

Prima. Lekker vlot.

Heel goede producten

Prima Parketlak van uitstekende kwaliteit en snelle en correcte bezorging.

Product en levering zoals verwacht.

Netjes

Keurig geregeld

Zeer snel geleverd, goede prijs.

Zoals aangegeven geleverd, geen verrassingen. Zeer tevrreden

Super .

Super goed spul , vlekken zijn van de tegels.

schouwerzijlsterweg 3

9951 TG Winsum