Tevreden

Tevreden met de levering

Goede prijzen, gratis en snelle levering. Netjes contact opgenomen over een bestelde artikel die de levering een dag vertraagde. Top webwinkel.

Snelle en behoedzaam service, ze nemen tijd

Super service en snelle levering

Simpel bestellen, bij eventuele vragen, direct een adequaat antwoord. Super snelle keveringen en top producten. Echt een aanrader.

Prima product voor parketvloeren.

Zowel de "soap" als de feitelijke olie voldoen prima op de houten parketvloer en knapt er zichtbaar enorm van op.

Uitstekend! Fijne snelle bezorging (gratis)

Blij met de snelle service!

Snel bestellen en snel leveren.

Top ervaring met dit bedrijf. Bestelling was binnen op de dag dat was aangegeven. Volgende keer bestel ik het weer vloeronderhoudswinkel.nl

Goeie service

Pakket was snel verzonden .

vlotte levering

parketolie besteld, volgende dag in huis

Gemakkelijk website en snel geleverd!

Zie boven

Niks aan te merken

Zoals het hoort.

Klantvriendelijk en snelle levering

Klantvriendelijke site, snelle levering, goed verpakt en qua prijs de interessantste

Alles top

Product was top! Gratis en snelle verzending al vanaf een laag bedrag is fantastisch. Daarmee zijn ze een uitzondering vergeleken met anderen die dezelfde producten aanbieden. Ik zou wel het dekseltje bij maatbeker hebben willen gehad en een foto van de beker op de site met de exacte maataanduidingen. Nu staat er alleen de totaalinhoud op en was het een gokje.

Betrouwbaar

Snelle levering en komen hun afspraken na

De zeep had ik na 2 dagen in huis.

Goeie service, niks op aan te merken

Makkelijk besteld en snel geleverd

Had snel gevonden wat ik zocht op de website. Allles was ook snel en netjes geleverd.

Quick and reliable

I needed some urgent oil for the floor and they delivered on time. Amazing expat friendly staff. Thank you!!

Is gied

Snelle levering.

Service gericht

Tot 2x toe verkeerde cijfers postcode genoteerd. Door dubbelcheck vloeronderhoudswinkel bij de 2e keer extra kosten voorkomen

supersnelle levering!

Mijn bestelling werd supersnel geleverd

Snelle levering en goed product

Goederen snel geleverd en duidelijke website, Zeer goefproduct kan het aanbevelen.

Goed en snel juiste product geleverd

Goed en snel juiste product geleverd