Goed advies en betaalbare goede producten

Goed advies via de mail gehad, bestelling werd snel geleverd en producten zijn betaalbaar. We hebben de vloer ingeolied en als je de instructies goed volgt leidt dit tot een mooi resultaat. Aanrader!

Good prices & fast delivery

Products arrived right in time. Price of some of the items (i.e. woca oil) way less that other sellers. Recommended!

Uitsekende service en snelle levering

Contact gehad om duidelijk te krijgen welk product het beste bij mijn houten vloer past. Na vriendelijk te woord gestaan te zijn heb ik het product besteld, de levering was snel en goed verpakt. Een aanrader!

Scherpe prijzen en geleverd zoals beloofd

Snelle levering en goed product! Ik zou hier weer bestellen.

schouwerzijlsterweg 3

9951 TG Winsum