Zoals het hoort.

Maten kloppen

Precies wat ik besteld had

De prijs was goed, alleen vertraagde levering door Black friday drukte. Track & trace werkte een paar dagen niet. Gelukkig alles goed gekomen.

Snel en goed geregeld

Snel geleverd tegen een gunstige prijs

Snel geleverd tegen een gunstige prijs

Snelle levering en status updates

Snelle levering, uitstekende service

Ik had per ongeluk het verkeerde ondehoudsmiddel besteld. Retourzending was heel gemakkelijk. Terugstorting ging ook snel.

Keurig op tijd geleverd

De producten waren reeds prima en de aanvullende bestelde producten zijn conform mijn bestelling. Prima dus geregeld.

correct

Top levering

Duidelijke omschrijving van het produkt. Goede informatie over de levering en de verzending

fantastisch

Snelle bezorging

Prima product

Alleen heel jammer dat de fles waar het product In zit vol met deuken zat.

Site en levering duidelijk en snel

Zowel de presentatie als de afhandeling van betaling en levering is duidelijk en snel.

Overzichtelijke site en snelle service

Onderhoudsproduct snel gevonden en tegen een aantrekkelijke prijs gekocht. Service en levering zéér goed!

Zeer snelle levering

Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Snel gevonden, vlot geleverd

Ruime keuze aan vloeronderhoudsproducten. Snel gevonden wat ik nodig had en volgende dag in hiis.

gewoon goed

goed gereedschap voor weinig geld

Online besteld en erg vlot bezorgd!

Goede kwaliteit en snelle levering

Precies de juiste kleur wandpanelen voor een goede prijs/kwaliteit. Makkelijk alles kunnen bestellen. Alles degelijk verpakt. Panelen eenvoudig kunnen monteren en het geeft een luxe uitstraling aan de muur.

tijdige goede levering. tegen een scherpe prijs

de bestelling is vlot geleverd tegen een scherpe prijs.

Echt top service

Snel en fatsoenlijke prijzen! Binnen een dag geleverd!

Fijne site

De wijze van bestelling en de levertijd is bij dit bedrijf volstrekt in orde.

De eerste zin is volledig waar. wat ik wel jammer vindt is dat het bestelde met het juiste opschrift is geleverd, maar waar zij als leverancier niet verantwoordelijk zijn is dat de geleverde parketlak niet de zijdeglans terwijl het nummer wel de 2K#6560 satijn aangeeft maar helaas, hoewel met vijf lagen aangebracht toch mat is gedroogd.

Geen problemen

Vloerzeep bestellen internet gelukt poets poets blink blink. Hup Telstar

Goed, snel en precies

Eindelijk een web winkel die het waar maakt. Ene dag besteld volgende dag in huis. Lecol vloer onderhoudsmiddelen waren op. Dus zoeken op internet spul gevonden in Winsum. Besteld en yes binnen 24 u in huis!!!

schouwerzijlsterweg 3

9951 TG Winsum