Kan ik langer blijven?

Surflessen van Nils en Kephren waren echt top! Gepassioneerde leraren!! En zo knap!! AANRADER!!

Heel fijne vakantie met leuke activiteiten

De camping was luidruchtig, te veel nachtlawaai en passages van auto’s (die niet op voetgangers letten). De slaaptenten waren verouderd en geen ‘deluxe lodge’ te noemen. Fijn dat er een ventilator was. De prijs is aan de dure kant voor deze accommodatie. Het flowtrack dorp was fijn ingericht. Een leuke kinderhoek, gezellige bar. De crew deed goed zijn best. Jammer voor hen dat ze met de afwas over en weer moesten sleuren. Het zou handig zijn om dit op het terrein te voorzien. De activiteiten waren goed geregeld. Jammer van het brandgevaar bij de sunsethike waardoor we dit gemist hebben. De tarieven van de excursies waren niet duidelijk op voorhand. Leuk aanbod van activiteiten voor jong en oud. Misschien nog leuk om ‘s avonds een kennismakingsactiviteit voor de ouders te voorzien? We hebben een heel fijne week achter de rug. Veel genoten van de rust en de activiteiten. Een aanrader!

Een fantastisch vakantie met een mooie crew!

Ik vond het een fantastische vakantie en wil volgend jaar mee als crewlid. Het ontvangst kan beter. Na een lange busrit, mochten we de tassen neerzetten en moesten we onszelf de rest van de dag vermaken. Ik zou bijvoorbeeld de rondleiding in her dorp naar zaterdag verplaatsen en evt wat sport en spel activiteiten bedenken zodat iedereen elkaar direct leert kennen. Verder vond ik de communicatie soms onduidelijk en werd er geen hulp geboden toen iemand naar de dokter moest. Maar verder was het gewoon een top vakantie met een topcrew. Ze staan altijd in voor een praatje en het eten was erg goed.

Leuke reis!!

Ik had een hele leuke reis met mijn beste vriendin. We hadden veel vrijheid, soms teveel. Het eten vond ik niet altijd lekker maar er was altijd voldoende eten. De activiteiten waren leuk maar niet altijd even goed begeleid. Sommige monitoren waren betrokken en hadden we een goed contact, anderen kenden we nauwelijks.

Leuke vakantie gehad

fantastisch kamp

echt leuk kamp alleen mag de crew af en toe wel een beetje ontspannen.

ik had de tijd van mijn leven

We hadden veel vrijheid en het was super leuk om met je vrienden te feesten en weg te zijn van huis de beach houses waren echt leuk!!!

Tof

De monitoren mogen wat strenger zijn op vlak van stilte in de nacht. Ik verwachte ook wat meer van de tenten. Voor de rest was het zeer tof.

Ik geef jullie een 10 steren

Omdat ales goed deden

Top.

Joep on top.

Zalige vakantie!

Veel nieuwe mensen leren kennen. Kei leuke ervaring met veel leuke herinneringen.

Super leuk

Een vakantie om nooit meer te vergeten. Met veel vrijheid maar toch goed begeleid.

Heel leuk

Ik vond het een hele leuke en gezellige week met veel vrije tijd, maar ook genoeg tijd voor leuke activiteiten. Verder heb ik ook veel nieuwe mensen leren kennen.

Tot het uiterste

Het was top, veel vrije tijd en leuke activiteiten. Hele milde regels maar je moet je er wel aan houden!

Gezellig

Gezellig kamp heeft veel potentie als je met leuke mensen zit

Gezellig

Het feesten vond ik echt het leuks

Goeie

Grappig

ik vond het leuk

het was leuk en de mensen en de crew was echt heel aardig het surfen vond ik echt heel erg leuk

Het was een leuk kamp

Het was kamp met leuke activiteiten en unieke ervaringen. Ik heb me hard kunnen amuseren

Veel plezier

Veel plezier goed lachen en veel feesten en vooral luid zijn

W

Goede organisatie door de leuke activiteiten.

WHOOHOOOO

super leuk hele lieven mensen ik heb de tijd van me leven gehad de skate ramp is ook heel leuk en uhm ik was wel altijd heel moe want de tenten liggen niet zo lekker maar dat hoort ook wel bij kamperen en de monis WAREN SUPER DUPER WHOOHOO LEUK dus uhm ik wil heel graag volgend jaar trug en uhm laat me alsjeblieft toe en de parties waren super leuk challas amigos

Hele leuke ervaring

Je maakt snel nieuwe vrienden

Het was extreem leuk

Extreem leuk

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.