Tot het uiterste

Het was top, veel vrije tijd en leuke activiteiten. Hele milde regels maar je moet je er wel aan houden!

Gezellig

Gezellig kamp heeft veel potentie als je met leuke mensen zit

Gezellig

Het feesten vond ik echt het leuks

Goeie

Grappig

ik vond het leuk

het was leuk en de mensen en de crew was echt heel aardig het surfen vond ik echt heel erg leuk

Het was een leuk kamp

Het was kamp met leuke activiteiten en unieke ervaringen. Ik heb me hard kunnen amuseren

Veel plezier

Veel plezier goed lachen en veel feesten en vooral luid zijn

W

Goede organisatie door de leuke activiteiten.

WHOOHOOOO

super leuk hele lieven mensen ik heb de tijd van me leven gehad de skate ramp is ook heel leuk en uhm ik was wel altijd heel moe want de tenten liggen niet zo lekker maar dat hoort ook wel bij kamperen en de monis WAREN SUPER DUPER WHOOHOO LEUK dus uhm ik wil heel graag volgend jaar trug en uhm laat me alsjeblieft toe en de parties waren super leuk challas amigos

Hele leuke ervaring

Je maakt snel nieuwe vrienden

Het was extreem leuk

Extreem leuk

Heel leuk

Gwn goed

Eerste keer met flowtrack en wel een heel leuk kamp.

Ik heb mij goed gehad en de crew was zeer tof.

Het was leuk.

Super leuk.

Jij leuk

Leuk

Heel leuk. Leuke activiteiten.

Voor een eerste keer is het geslaagd

Jammer dat de groep pas laatste twee dagen hecht werd. Het was wel echt super leuk en vond het leuk om het mee te maken.

Het was gezellig

Er waren veel activiteiten waar je aan mee kon doen voor de rest had je veel vrije tijd

Heel leuk

Het was een leuk kamp

Super leuk kamp

Ik kwam alleen maar iedereen is heel gezellig en liet je welkom voelen.

Leuk kamp en leuke begeleiders

Alleen de sunset surf ging niet door (onweer)

Heel leuk kamp

Super leuk

Het was leuk, de periode ging te snel.

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.