Een leuke eerste ervaring

Het was gezellig op het kamp en de planning waren ook wel goed

Werd steeds leuker

Het was interessant, maar op een goede manier

Het was een hele leuke ervaring, maar helaas moesten we het sunset en sunrise surfen missen door slecht weer, en op bepaalde dagen waren er eigelijk geen golfen, wat jammer was, maar voor de rest was het een plasante ervaring

Gezellig

Het was gezellig maar de er kinder iets meer activiteiten zijn in de tussentijden

Super leuke ervaring

Leuke activiteiten En de vrije tijd die je hebt

Super leuke vakantie

Het was super leuk en veel activiteiten en veel vrijetijd. Eten was meer als genoeg. Het was wel jammer dat we veel moesten lopen om een activiteit te doen.

ANTWAIRPE

Gezellige familievakantie

We hebben genoten van de vakantie in Estartit, de groep was heel gezellig, de crew heel enthousiast en betrokken, en het ontbijt en avondeten goed verzorgd en de activiteiten goed begeleid en superleuk. Enige tegenvaller was de camping waar dit Flowtrack-camp is gesitueerd, erg massaal en erg veel geluidsoverlast ‘s nachts. Vooraf werd het geschetst als een ruim opgezette en rustige camping, maar dit was het tegenovergestelde. Ook de tenten en de sanitaire voorzieningen in de tenten vielen wat tegen. Wij hebben de algemene douches op de camping gebruikt omdat de douche in de tent niet bruikbaar was.

Super leuk

Super leuke ervaring met een topploeg

Toffe familie ervaring maar volgende keer op een andere camping.

We hebben een zeer leuke week gehad en onze dochter de tijd van haar leven. Punten voor verbetering: - Communicatie: what’s app is ok, maar vergeet niet de persoonlijke connectie. Uiteindelijk willen we allemaal even deconnecteren. - Planning: last minut wijzigingen gooienen de familie planning in de war. Bv annuleren om animatie toch niet aan het strand te doen, dubbele boekingen komen niet geheel professioneel over als de kapitein er zelf nog eens over blijft doorzagen. Maar dit heeft onze vakantie zeker niet verstoord, leuk concept. Waar we ons wel vragen bij stellen is de annulatie van het kamp in Empuriabrava, kleine rondvraag kwam het erop neer dat de meerderheid had geboekt voor Empuriabrava en niet voor L’Estartit. Als de reden voor de omboeking dan wordt gegeven dat er te weining inschrijvingen waren komt het niet geheel eerlijk over. Zeker omdat de locatie in L’Estartit de wensen over laat.

Leuke actieve vakantie

Fijne crew die meedenkt en zoekt naar oplossingen als er iets is. De organisatie is erg fijn!

Fijne organisatie met leuke mindset.

Wij ervaarden Flowtrack voor de eerste keer en we zijn enorme fan van het concept.

Geweldig!

Wij hebben ons alvast enorm geamuseerd, en de kids zeker! Hoe we allemaal toekwamen zonder iemand te kennen, en we zijn vertrokken als 1 groep. Ook de crew deed enorm hun best, niks op aan te merken! Liefs!

Minst goed georganiseerde editie

Het was onze 4de keer in Bisacarosse en de minst goed georganiseerde editie. - de regiomanager die zijn best deed maar kreeg het niet onder controle - te veel loslopende honden (gevaarlijk voor kleine kids) - kampleider sympathiek maar niet dynamisch. Soms dronken? - geen stofzuiger beschikbaar om het verblijf schoon te maken - bij week 4 —> geen medailles bij freepodium enkel een diploma - bij week 5 —> geen diploma uitreiking en niemand van de surfleraars die mee deed aan het laatste dansje - bij gemengde lessen (ouders + kids samen) niet genoeg gemengde planken - er zou een keuze moeten komen om als half gevorderd te kunnen inschrijven. Het is niet leuk om altijd van 0 te moeten beginnen. - brood in de ochtend was niet lekker - regelmatig eten niet aanwezig in de ochtend (yoghurt, fruit, koffie,…) - eten ‘s avonds was lekker voor de volwassenen maar te pikant voor de kinderen. - kliekjesvorming bij de crew - week 4 pizzanight —> ipv pizza te laten leveren moesten kinderen op het kamp gemaakte pizza eten —> te weinig voor iedereen en te lang wachten omdat de lasagne van de crew eerst moest opgewarmd worden. - beachbroodjes waren zeer onverzorgd gemaakt (te grof gesneden groenten) maar 1 keer besteld uiteindelijk. - algemene netheid op je kamp We hebben het gevoel dat we minder waarde hebben gekregen voor hetzelfde geld Het lijkt alsof er bewust is gekozen om te besparen op een aantal dingen en dat was meteen voelbaar in onze beleving. Het is de eerste keer in 4 jaar dat we niet onmiddelijk overwegen om terug te komen

Top combi voor ouders & kids om een actieve vakantie te hebben met tijd voor elkaar! Wij hebben genoten.

Hele toffe vakantie meegemaakt

Hele toffe sfeer en groep

Erg leuk met een leuke groep

Was erg leuk, wel vaak wachten maar was gezellig met de groep

Gezellige groep met leuke activiteiten!

Ik heb een erg leuke week gehad en het was ook heel gezellig met de groep. Ik heb leren surfen en ook veel andere leuke activiteiten gedaan. Al met al ben ik blij met deze mooie, leuke en grappige herinneringen. De enige minpunten waren: de douches waren helaas altijd kokend heet en je moest altijd opnieuw op de knop klikken omdat ze heel kort aan stonden, ook was er een wc papier crisis en stonden de tenten een beetje scheef. Bij aankomst moesten we lang wachten en de laatste dag was ook afwachten tot we konden vertrekken. Ik kijk met blijdschap terug op deze vakantie!!

helemaal top!

het was super leuk en gezellig, het was alleen irritant dat de wc rollen steeds op waren en dat de schoonmaakster op de meest random en onhandige tijden gaat schoonmaken.

Heel gezellig en leuk

Gezellige groepjes, hele lieve crew echt super mensen, de douches matig en echt te heet maar de crew en de kamp groepjes waren wel echt heel leuk

Een geweldige vakantie

Dit was een hele leuke week waar ik vele leuke mensen heb leren kennen en ook heb kunnen leren surfen.

Top vakantie!

Ik heb een hele leuke en gezellige week gehad. Onze groep was erg leuk en de activiteiten worden goed geregeld. De crew was heel gezellig en je kan altijd bij ze terecht

Fantastic

Ik heb een hele leuke week gehad

Druk

Ik vond het een mooie ervaring met veel gevarieerde activiteiten.

ik vond het kamp echt heel leuk, maar ik had wat meer activiteiten verwacht

ik vond het kamp echt heel leuk, maar ik had wat meer activiteiten verwacht. Elke dag 2 uur een activiteit en sommige dan langer en sommige korter. Ook heb ik de hele week mijn kluisje niet gehad omdat dat kapot was en meerdere mensen hadden dit.

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.