Leuke week met geweldig eten!

Gw leuk

Geweldige week!

Wij hebben echt er van genoten. Top surf lessen en instructors. Bijzonder sfeer op het kamp. Komen wij graag volgende jaar weer!

Heel leuke ervaring

Wij hebben met ons gezin van 4 een super fijne week gehad bij jullie. Zalig om te zien hoe onze kinderen genoten van de vrijheid op de camping (4 en 6jaar) Enige minpunt, veel lawaai. We hadden lodge tent nr 1 wat natuurlijk tegen de bar ligt... Ook de super gezellige lichtjes is voor deze tent een nadeel aangezien deze de hele nacht blijven branden. Maar dit zijn maar kleine puntjes ten opzichte van een fantastische week

Heel leuk!

Het was een heel leuk kamp, maar ik zou sommige activiteiten zoals het sunsetsuppen iets langer doen dan een half uurtje, voor de rest was alles heel erg leuk!

Goede organisatie

Gezelligheid troef

Heel kleinschalig en gezellig Camping zelf kon iets beter qua netheid, kwaliteit en lawaai Liever ook dichterbij de zee (vandaar onze initiële keuze voor empuriabrava) Graag gaan we daar een volgende keer naartoe

Leuk

Echt tof, gewoon graag een waarschuwing als de muga hoog staat graag

Goated, ik ben goated.

Maar serieus, ik heb het heel gezellig en leuk gehad. De eerste dag was een beetjw chaotisch maar gezellig. De crew was heel aardig en behulpzaam.

Super leuk

Een gezellige en goeie plek

een leuke ervaring

De buschauffeur was niet zo vriendelijk en de crew was wel heel lief alleen vind ik dat we te vroeg niet meer uit ons huis mogen.

gezellig

het enige dat niet zo goed was was de kamer indeling, we waren met 3 en kregen een 2 persoons kamer, we hebben omste beurt op de zetel geslapen omdat we niet bij vreemden wouden slapen. voor de rest was het wel een super leuk kamp met leuke mensen en crew

Ik heb genoten(van teun honsbeek)

Ik vond het leuk hoe ervoor gezorgd werd dat iedere avind een plan was, er was genoeg vrijheid overdag. Sommige dingen kwamen niet overeen met de dingen op de site, waardoor verwachtingen hoger waren van sommige dingen waren. Ook vond ik sommige(nadruk op sommige) begeleiding niet erg goed, kwa de opmerkingen die ze maken en hoe ze met dingen omgaan. Ze hebben niet de hulp geboden die ik op bepaalde vroeg, en had verwacht. Ik ben 16 en als er is verwacht ik dat een volwassene mij kan helpen/probeert in plaatstvan dat ik het zelf moet oplossen.

Een leerzame nieuwe ervaring

Nee

Erg leuk!

Een leuke vakantie met leuke activiteiten!

Het was heel gezellig

Leuk

Leuk en gezellig kamp met leuke begeleiders maar de regels waren niet hetzelfde als online was gezeg

Alle begeleiders hadden andere principes over de regels maar ik vond het leuk hoeveel vrije tijd we hadden naast de activiteiten

het was leuk

Top met de Belgen!

Goeie vakantie ik had hier echt nood aan

Zeer gezellig

En leuk kamp

Leuk maar anders dan verwacht

Was een hele leuk en gezellig kamp maar de regels die op de site stonden kwamen niet volledig overeen met de regels hier

Nog geen betere vakantie gehad

Het team was super goed en waren sociaal

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.