Het was een zeer toffe week

leuk

Ik vond het leuk

Tof kamp, veel nieuwe mensen leren kennen en meestal leuke activiteiten!

Tof kamp, unieke ervaring!

Tof kamp, unieke ervaring!

Super chill kamp

Perfecte afwisseling tussen feesten en chillen

Het was een zalige vakantie

Het was een unieke ervaring

Te weinig los gelaten

Veel te vroeg in bed waardoor me elke nacht weg w

I <3 reintje

Beste leiding

hard

leipe dinge

Het was super tof!

Ik vond het een super kamp! Ik genoot van de activiteiten en het mooie uitzicht! Loret De Mar was ook echt de max, + extra pluspunt, mijn verjaardag.

Goede week

top

ik vond het een toffe ervaring, jammer dat er dingen gestolen werden maar daar kan de crew natuurlijk niets aandoen, ik vond dat we veel vrijheid kregen en de crew ook altijd heel vriendelijk en energiek was, dankuu voor deze toffe reis

Super leuk

Het was super leuk maar erg warm in de tenten in de ochtend

Ik vond het een heel leuk kamp. Ik heb leuke nieuwe vrienden gemaakt en ik zou volgend jaar graag weer mee willen. Ik ben ook mee gegaan met Canyoning en dat was ook heel gaaf. Jammer dat we de eerste 2 dagen de zee niet in mochten omdat de golven te hoog waren. Net als het sunset surfen ... het regende dus dat was ook erg jammer.

Fantastische vakantie!

Aanvankelijk wat bezorgd dat het wat te passief/te vrijblijvend zou zijn, maar dit was helemaal niet het geval. Leuke activiteiten, juiste verhouding tussen dag- en avondactiviteiten en dit uiteraard opnieuw onder begeleiding van fantastische crew. Mooie, functionele lodge, leuk camp temidden van een rustige camping met super sanitaire voorzieningen. Fantastisch lekker eten! Kortom wederom een fantastische vakantie met Flowtrack! We blijven fan!

Heerlijke vakantie voor het hele gezin

Voor ieder wat wils echt allemaal kunnen genieten van de vakantie volgend jaar zeker weer !

Fijne vakantie , maar hier en daar kleine dingen die beter kunnen

Was een fijne vakantie , TOP crew ! De surf lessen waren top ! De uitstappen lagen voor ons moeilijk daar we geen eigen vervoer hadden ….spijtig hiervoor , het ontbijt was beetje eentonig , van de “apres surf” hebben we niks gemerkt ? Wel sowieso een mooie setting die jullie daar creëren ! Los van Flowtrack , spijtiggenoeg meer koud water dan warm water in de douches

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.