Prachtig

Ik kan het iedereen aanraden alles was perfect behalve vond ik het jammer dat er weinig feestjes werd gegeven

Leuke vakantie

Ik zou enkel aanraden om meer te voorzien vivm het avondeten Ook de kaas en wijn avond vond ik niet zo geslaagd omdat blijkbaar alles in één uur gegeten moest worden. Kaas en wijn is de bedoeling om van te genieten en niet te schrokken op een uur

Een weekje volledig ontzorgen

Heel leuke omgeving en sfeer. Lekker eten voorzien door toffe mensen. Goede balans met leuke activiteiten. In een vakantie als deze kan je even alles achterlaten en jezelf terug erkennen. Heeft me veel deugd gedaan en zal ik zeker opnieuw doen. Merci!

Fijn bureau

Vlotte communicatie

Unforgettable experience

From the day we arrived until the last breakfast everything was organized well. Each family member could choose out of a number off activities. The staff were very responsible and professional. Great memories forever!

Super chill

Super chill

Top vakantie

We hebben een super verzorgde vakantie gehad. De kinderen hadden het super en wij ook. Vooral de kinder animatie, het eten en surflessen waren geweldig. Yoga op het strand en in het bos was ook heerlijk. Ondanks dat de camping zelf heel groot is, heb je het gevoel dat je in een kleine oase verblijft in leuke surfstyle tenten. Kleine puntjes die ik mistte: 4 stoelen (ipv 2) bij een 4p tent. Een tafel bij de tent.

Toffe week!

Leuke crew, goed georganiseerd en fijne uitstappen. Zeker tevreden

Geweldig kamp met top sfeer!

Super leuke activiteiten en enthousiaste crew. Altijd lekker eten. Mijn mama vond de chaos bij de terugrit niet zo leuk. Er had toen beter en sneller gecommuniceerd moeten worden (door de busmaatschappij) volgens haar.

Waanzinnig, fantastisch, uniek, ontspannen, zeer goed verzorgd

Wat hebben wij genoten van een geweldige week in Biscarosse. Alles wat fantastisch; -het eten -de surflessen -de animatie -het kamp -de activiteiten Heel veel dank. We hebben genoten en denken met een warm gevoel terug aan deze week! Absoluut tot ziens. Lieve groeten, De familie Gorter

De organisatie is snel, persoonlijk en correct.

Ik vond dat de website al veel informatie gaf en er snel gereageerd werd op berichten. Wat we niet wisten: je kreeg bestek en borden ter beschikking die je wel zelf moest afwassen. Geen probleem, hoor, we wisten het alleen niet. Het was ook niet zo duidelijk dat de 2 niet-kookavonden bij het half pension niet vrij te kiezen waren, maar vastlagen. De lessen van ons en van onze zoon waren op andere momenten. Het was niet duidelijk dat hij les kreeg met andere jongeren, wat we wel prima vonden.

Een zeer goed concept voor familie

De begeleiders zijn 1 voor 1 heel positief ingestelde mensen en hebben ons goed ontvangen

Mooie omgeving, goeie lessen, weinig meerwaarde van het Feelgood-team

- surflessen: Goed gekaderd, professionele ondersteuning. Niet altijd even duidelijk waar er werd afgesproken op het strand. - tent en kamp: We misten zowel een koffiemachine, bestek en ligzetel (die vonden we kapot bij aankomst op de terras). De koffiemachine werd na 2dagen door de Camp Leader bij ons gebracht, waarvoor dank! De andere begeleiding kwam ons vooral heel jong en onervaren over. Het Feelgood-team hebben wij niet ontmoet. De animatie was vooral op -10 jarigen gericht. - yogalessen De lessen waren vooral kort en krachtig, al is dit niet telkens wat (jonge) moeders nodig hebben. De aanpak was vriendelijk maar heel standaard. Ook de houdingen, die niet voor iedereen haalbaar waren, werden niet aangepast volgens de deelnemers. Ook hier mistte ik de ervaren en volwassen aanpak van een begeleider die niet enkel mooie poses wil voortonen. Als gezin met jonge tieners hebben we de surfvakantie als verrijkend ervaren. Toch vinden we de verhouding prijs/kwaliteit niet correct.

Hele leuke week met nieuwe vriendschappen!

Een geweldige ervaring vol met nieuwe vriendschap en fantastische herinneringen

Gezellige week met perfect verdeelde vrije tijd en activiteiten

Gezellig en leuke activiteiten. Alleen jammer dat er andere dingen op de website worden beloofd dan eigenlijk is

heel leuk

ik vond het leuk maar zo de guapa vond ik redelijk saai en dan naar gerona was op een feestdag dus er was niets open, ook is het redelijk ver wandelen naar alles wat het redelijk zwaar maakt. De kamergenoten vond ik niet zo leuk omdat we liever met andere zaten en het ook niet netjes werd gehouden. Lloret was ook heel leuk alleen mocht het wel wat langer zijn

Leuk

Leuk

Superleuk

Leuke activiteiten en leuke begeleiders

Leuke ervaring

Nice, savond miss wat meer vrijheid of wat langer weg.

Het was tof

Ik vond het een tof kamp maar wel veel lange pauzes tussen de activiteiten.

Leuke mensen, leuke activitieiten, geen leuke rit ernaartoe.

Ik ben alleeen gekomen, en heb superveel leuke mensen ontmoet waarmee ik waarschijnlijk nog meer mee ga afspreken. De surflessen waren superleuk en er waren veel activiteiten gepland waarmee we nooit verveeld waren, maar we hadden ook super veel vrije tijd wat ook leuk was. De bus was nogal klein dus we konden niet goed slapen maar dat was ook het enige dat ik niet fijn vond aan het kamp.

Pijn maar fijn :)

Zeer tof!! We kregen genoeg vrije tijd en leuke activiteiten buiten het surfen. De surf lessen en vrije surf was ook zeer tof. Enkele wondjes hier en daar maar zeker heel leuk.

Een zeer leuke ervaring om deel aan te nemen.

In dit kamp leer je veel bij maar leer je ook uit je comfort zone te stappen, leuke activiteiten en leuke crew!

Het was heel leuk!!!

Het was Suprrr tofff! ik heb veel bijgeleerd.

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.