Veel meegemaakt met leuke vrienden.

Het was een toffe week met veel nieuwe mensen. Wel vond ik het jammer dat ik, buiten Sil en Olivia, geen enkele moni heb leren kennen.

Leuk

Het was een organisatie die voor veel plezier zorgde, maar ook genoeg chillmomenten gaf.

Leuk kamp de monis wat minder

Het was een leuk kamp wat meer vrijheid en duidelijkheid was tof geweest.de monis zochten nooit contact en kwamen niet babbelen behalve sil en olivia. De surflessen waren superleuk

Heel leuk

De crew was leuk en ik heb een leuke tijd gehad

Heel leuk kamp minder leuke hygiëne

Het was heel leuk hele leuke crew en de surflessen waren ook erg leuk Miss soms een tussendoortje was fijn maar voor de rest echt erg leuk

Tof

Het was leuk maar william was soms heel erg humeurig hij kon niet goed koken en was altijd super kort tegen ons Laura was echt een leuke hoofdmoni!! En een goede De feelgood crew was echt super goed en deden echt hun best en waren echt chill!

Heel leuk

Ik vind het leuk dat je veel vrij bent

Het was heel leuk.

Super tof

Super tof

Ik vond het heel leuk!

Heel leuk!

Ik vond het super leuk!!!

Heel leukkk

Ik weet ni Wa ik hier moet invullen

HET WAS ECHT EEN HEEL LEUK KAMP !Ik heb heel veel nieuwe vrienden gemaakt en het was echt super tof alles was echt super leuk ook de activiteiten waren heel leuk en super cool (alleen het eten was minder)

Ik wil fanta

Waar is mijn drankje?

Ik heb een leuke tijd gehad

Ik vond het kamp heel leuk en heb me goed geamuseerd. Alleen vond ik het eten echt een sterk minpunt. Ik de ochtend en middag eet je altijd alleen maar hetzelfde en in de avond waren de maaltijden niet goed klaargemaakt. Ook was de crew niet altijd even verantwoordelijk naar de kinderen toe. Maar voor de rest was het wel een heel leuk kamp en heb ik leuke nieuwe mensen ontmoet. De kampleider (Laura) was echt super goed.

Super gezellig!

Ik heb een super leuke tijd gehad en veel nieuwe mensen ontmoet! De begeleiders zijn over het algemeen heel gezellig en er zijn altijd leuke spellen en activiteiten. Het kamp ziet er heel mooi en verzorgd uit. De tenten zijn ruim. Het eten is het enige minpunt: Het ontbijt en de lunch is altijd stokbrood met weinig beleg. De avondmaaltijden waren vaak slecht bereid (bijv. rauw vlees of zeer droge kip). Ook waren er enkele begeleiders die zich niet verantwoordelijk gedroegen (bijv. dronken tijdens de activiteiten).

heel erg leuk

ik vond het heel erg leuk met een aardige crew, de activiteiten waren super leuk en we verveelde ons nooit, er was altijd wel iets te doen! wel vond ik het eten echt niet te doen. je moet je energie halen uit eten of slaap, slaap krijg je sws niet dat snap ik, maar met 2x stokbrood elke dag en in de avond rauw eten word niemand blij van. dat stokbrood moet echt weg, je kan er best wat crackers, rijstewafels of boterhamen bij leggen en ook wat meer beleg dan vlees en kaas. ook vond ik de helft van de begleiding aardig en goed maar er zaten een paar tussen die heel erg dronken zijn geweest, als er iets met ons gebeurde hadden ze letterlijk niks kunnen doen. ik weet dat ik veel meer vertel over het slechte dan het goede maar ik vond het echt geweldig en heb de leukste tijden gehad alleen dat zijn de dingen die ik zou veranderen.

Heel leuk.

Heel leuk.

Geweldig concept

Wij zijn enorme fan van het concept. Er is alleen nog wat verfijning nodig. De crew was zeer jong wat maakte dat enkel de noodzakelijke taken werden uitgevoerd. Op de ‘details’ werd echter niet gelet (tafels afvegen na de maaltijd, bar opruimen, koelkast met drank aanvullen, site proper houden). Tijdens ons verblijf nam Karen stilaan de taken van Fabienne over en toen ging het veel beter. Wij zijn van mening dat een ‘ouder’ iemand nodig is om de jonge crew wat instructies te geven. Ook gaven wij vooraf enkele keren door dat er een glutenvrije maaltijd nodig was bij ons. Bij aankomst was er blijkbaar toch niemand op de hoogte en ook tijdens het verblijf moesten we hier soms nog naar vragen. Op een aantal dagen waren er enkel zouten crackers beschikbaar bij het ontbijt. We hebben dit dan opgelost met eigen voorraad. Ook de camping was nogal groot ongezellig. Het concept zou nog beter tot z’n recht komen op een kleinere camping. We willen echter echt wel benadrukken dat het concept fantastisch is en dat we samen met de kids ontzettend genoten hebben. Bekijk het dus als opbouwende kritiek! Wij zijn fan!

Goed georganiseerd, sfeervol kamp en leuke mensen

Heel leuke week gehad. Alles was top geregeld. Genoeg activiteiten en vermaak op het kamp. In een korte tijd veel leuke mensen leren kennen. Surflessen waren ook leuk en leerzaam. De mogelijkheid om elke ochtend lekker te ontbijten en te dineren met kampgenoten (+ additioneel broodjes te laten bezorgen op het strand) is ook echt top!!

Super toffe nieuwe ervaring

Surflessen worden goed verzorgd en het is een perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen. Crew is top, eten is goed en sfeer is geweldig. Aanrader dus!

Erg gezellig

Top week! Ik wil graag nog wat tips geven: - bij de opening laat de crew zichzelf even kort voorstelling voor binding. - ontbjjt/ koffie voor mensen die uit de bus komen bij aankomst - surflessen: geef persoonlijke tips tijdens het surfen. Niet alleen theorie aan het begin. - ook dikke party bij aankomst zoals bij enter te wave - kaasplankje op vrijdag is niet echt een volledige maaltijd Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben

Geweldige ervaring!

Een zalige ervaring die ik niet snel zal vergeten! Er werd heel goed voor ons gezorgd door de crew en ook de activiteiten waren erg leuk. Ik ben hier alleen naartoe gekomen en ben met een hoop nieuwe vrienden naar huis gegaan. Geen seconde spijt van gehad!

goede organisatie voor een relaxte surfvakantie

Het boeken van de vakantie is makkelijk te regelen. Daarnaast is de communicatie na het boeken duidelijk.

Super georganiseerde surfweek met veel gezelligheid

Super goed georganiseerd kamp (eten, tenten, surflessen en side activiteiten). Betrokken, gezellig en toegankelijke crew. Mooi maximaal aantal deelnemers wat het kamp niet te massaal maakte. Als deelnemer hoefde je inprincipe nergens druk over te maken om een top week te ervaren!

Een eerste kennismaking die smaakt naar meer!

Het was een eerste kennismaking met Flowtrack. Deze is voor ons hele gezin zo goed meegevallen dat we denken aan een vervolg tijdens een volgende vakantieperiode.

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.