Het was top!

Het was super tof. de skate leraar (bjorn) was super nice.Het eten vond ik iets minder maar het was te eten. Surf les was ook heel leuk en de leraar(Peter) was ook heel leuk.Ik zou het zeker nog eens willen doen.

Je hebt het hier heel leuk naar je zin!

Je leert veel mensen kennen waar je echt in een korte tijd een band mee creëert. Surflessen zijn top voor beginners als gevorderde.

Heel gezellig wel beetje chaos

Ik vond het echt heel leuk! Hele leuke mensen ontmoet. Wel vond ik het wel beetje chaos ook door het weer enzovoort. De agenda klopte ook niet en heel veel is niet door gegaan bijvoorbeeld het feest waar ik al een outfit voor had gekocht. Verder erg gezellig vooral Sil wel jammer dat de rest van de crew niet met ons in contact kwam heel erg bedankt voor deze ervaring ik zal het nooit vergeten en hopelijk misschien tot volgend jaar

Het was tof

Goeie surflessen leuke monis

Zwaar chill kamp

Sommige leiders nice enzo Björn best crew lid en ja ze geven nie vaak straffen

Zeer tof!

Veel toffe activiteiten. Waard om mijn tijd aan te spenderen.

Heel veel plezier

Al vanaf het begin meer omgaan met de andere kinderen bv met spelletjes om al vanaf het begin iedereen te kennen

Heel veel toffe momenten

Leuke activiteiten en vrije momenten die we kregen.

Super leuk

Super leuk

Ik vond het super gezellig!

Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik vond het heel erg gezellig met eigenlijk iedereen van het camp. Ook de begeleiding was erg leuk en ik kon het goed vinden met hen.

Gezellig

Gezellige crew met leuke mensen

Gezelligheid

De begeleiders waren heel aardig, veel gelachen

Tof

Zeer toffe sfeer

Wel gewoon een wijze week

Ik vond het een top ervaring ! We kregen echt heel veel vrijheid en mochten ook drinken wat echt chill was. Wij waren ook gewoon een chille groep, iedereen respecteerde de regels

Cool

Het was rustig en cho

Amazing

Heel leuk, heel gezellig gehad. Leuke mix van uitgaan en activiteiten.

Zeebrakwater jeej

De combinatie met de camping aan strand en de activiteiten door het land geven een goede balans van rust en plezier. Ik heb er erg van genoten, ik kon en even mijn tijd nemen en helemaal los gaan

J'adore

Leuke crew Busrit was traumatiserend Lekker avondeten

Intens maar geweldig

Het was heel gezellig, ik geef de kamp verantwoordelijke wel een bonuspuntje

Tof

Leuk maar jammer dat je weinig vrijhoud hebt in de avond

Onvergetelijke ervaring

Veel vrijheid, fijne activiteiten en leuke crew!

Heel leuk !

Je hebt heel veel vrijheid en vrije tijd, maar het is een leuke omgeving en je kan je tijd goed invullen. Monitoren zijn heel aardig!

Super fijn

Het was heel fijn omdat je zoveel vrij kon zijn en je eigen ding kon doen, de avondactiviteiten waren ook super leuk

Zomers en leuk

Ook al had ik enkel als activiteit Girona, vond ik het een zeer leuk kamp, ik zou het zeker opnieuw doen, de monitoren waren leuk om mee om te gaan. zeer vrij, voelt je meer onafhankelijk.

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.