Goede aanbieder voor surfkampen

Communicatie is duidelijk en tijdig. Strakke planning met flexibiliteit wanneer mogelijk.

Gezellig en goed geregeld

Gezellig kamp goed geregeld

We hebben een fantastische week gehad

Als verbeter tip wil ik meegeven op in de lodge de mogelijkheid hebt om zelf een kopje koffie te zetten en een eitje te bakken. Voor de rest was alles super geregeld

Best ok

Ik heb deze reis geboekt omdat ik graag intensief wou surfen. Daarom heb ik 5 surflessen genomen. Ik moet zeggen dat ik iets meer verwacht had van de surflessen. Eerste surfles vond ik eigenlijk niet zo ok. Om 1 of andere reden werden 2 groepen samengenomen waardoor we met zo een 13 waren. We werden heel erg aan ons lot overgelaten en de meeste wisten niet wat ze moesten doen eenmaal in de zee. Als ik dan ging zeggen dat ik het niet begrijp wat ik moest doen werd er gewoon gezegd dat het wat zoeken is en dat hij me nog niet echt bezig gezien heeft. Ik heb voor de rest van de les gewoon wat in het water gestaan. Ik was heel gefrustreerd en vond de les allesbehalve leuk of nuttig. De volgende surflessen waren gelukkig wat beter, ook vanwege kleinere groepen. Naast de surflessen mocht je ook materiaal lenen en zelf gaan surfen. Dat is wel goed dat deze mogelijkheid er is. De crew was heel vriendelijk als ik een vraag had. Ik had een probleem met mijn bereik en ik werd heel erg geholpen met het zoeken naar een oplossing. Er zijn veel activiteiten naast het surfen die zeker interessant zijn voor de meesten. Enkel voor mij waren de opties wat minder omdat ik niet drink en redelijk wat activiteiten die me leuk leken zoals suppen waren met alcohol verbonden waar je dus ook voor betaalt. De enige activiteit die ik dan wel ging doen kon niet meer doorgaan vanwege een regelingsprobleem. Dat vond ik wel erg jammer. De reisinformatie is op het eerste zicht erg verzorgd en uitgebreid maar er ontbreken wel een aantal zaken of sommige zaken waren tegenstrijdig. Zoals de busuren: ergens stond 15u maar ergens anders 14u. Hierdoor hebben sommige hun bus gemist.

Heg is een kamp met veel vrije tijd en leuke activiteiten.

Tijdens de busrit heb ik niet geslapen, de nachten in de tent wel. Ik het begin was er geen uitleg gegeven van wat de bedoeling was of wat we moesten doen. Onze tent stonk wel een beetje maar dat viel goed mee. Het surfen was leuk en de activiteiten waren soms niet echt motiverend dus niet echt enthousiast. Goede sfeer.

N vrij kamp me nice n leerrijke skate/surflesse.

N t begin vond k t ni echt zo tof vooral door bijna iedereen op t kamp die elkaar precies al kende n rond 15 jaar ware nz en ni echt vn me leeftijd ma uiteindelijk was iedereen wel echt lief n tof n was de vibe in de groep echt geweldig!! Ook ebbe de surflesse vr veel vooruitgang gezorgd n de activiteiten ervoor gezorgd da k socialer me iedereen was, ook de vrije tijd n t kamp zorgde vr me meer comfortabeler n t kamp te voele.

Een toffe ervaring

Ik ben blij dat ik voor dit kamp gekozen heb. Ik merk wel een groot verschil tussen de vrijheid die 13+ kampen krijgen en 16+ kampen.

het was super tof

Goed maar streng

Vroeg gaan slape De zestien plussers kunnen noodles en croques Krijgen en wij niet

Goe kampje bro

Super chillee week

Het was super leuk. Iedereen was super leuk en lief ik kwam alleen en ben terug naar huis gekomen met super veel nieuwe leuke mensen. Super week

Leuk om te doen met vrienden

Ik zou nog langer willen uitslapen en meer vrijheid rond het domein

ja

Veel gedaan, nuttige week.

Leuke groep, veel gedaan.

Kei tofff

Super leuk

Druk

De organisatie zelf weet ik weinig van

Top kamp

Waren super leuke activiteiten en mensen en lekker eten!! Leuke crew:))

Heel leuk, met de groep en de activiteiten

Echt een hele leuke week

super leuk

Super toffe vakantie! Zeker een aanrader

-lekker eten - toffe mensen - leuke sfeer - leuke activiteiten …

Super leuk en mega toffe mensen

Topkamp met lekker veel vrijheid :)

Leuke activiteiten, veel vrijheid, lekker eten, leuke mensen

Er van genoten

Was wel ok

Super duper awesome mega tof

Echt mega leuk, ik heb de tijd van men leven gehad,

Toppie kamp

Super mega leuk!!!!

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.