Tof

Heel tof. Leuke activiteiten

Leuk

sociaal

Het was ee zeer wisselvallende beleving

Leuk tof matig zinnig

Heel leuk, alleen de dj niet voor het juiste publiek...

Het was heel leuk

Onvergetelijke momenten

Ik heb van deze week genoten

Slaying the day

Het was leuk

Het was een toffe vakantie met veel onvergetelijke momenten en een leuke groep.

Love naar iedereen

De crew was nice en de activiteiten ook en lorret by nigth <3

Leuk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tof

Veel vrijheid en veel activiteiten die je niet moet doen.

Machtig

Leuk kamp met veel vrijheid

heel heel leuk

Ondanks het feit dat ik heel moe ben op het einde van het kamp, heb ik me heel hard geamuseerd.

machtig

leuk kamp met veel vrijheid

Tof

Lekker genoten

Een unieke ervaring .

Het was iets nieuw leven n ik vond het wel leuk.

Super!!

Het was echt een tof kamp, er waren veel activit en het eten was lekker.

Super gezellig, toffe sfeer

Leuke vrienden ontmoet ,ik kan ineens surfen ,ik kan een beetje Spaans, ik hou van de crew ,surfcoaches waren geweldig

Kei goeie sfeer

Ik vondt het echt Nice en er zat kei goeie sfeer en de surf lessen waren ook echt Nice

Goed georganiseerd

Alles was heel goed georganiseerd en de lessen en acitviteiten ook. De monitors waren super gezellig en aangenaam. Ook San Vincente heeft een mooi strand en een leuke sfeer.

een tof ontspannend kamp met veel surf surfplezier!

ik was blij dat mijn interesse surfen veel aan bod kwam ik vond het echt een leuk kamp alleen de activiteiten buiten het surfen vond ik minder maar het was een leuke ervaring

Een tof ontspannend kamp met veel surf plezier!

Het was een zeer toffe ervaring waar ik enorm van genoten heb. Er waren ook veel surflessen en die waren mega tof!

Een tof ontspannend kamp met veel surfplezier

Toffe ervaring veel genieten van alles van het lekkere eten en van de moni’s en van de surfkessen.

Nooit stom

leuk

Heel tof

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.