Super leerrijk

Ik heb super veel geleerd op dit kamp bij surfen maar ook jij de andere activiteiten.

Leuk, veel surf en goede crew

Leuk kamp met voldoende surf soms enkel een beetje vroeg moeten opstaan en surf om 10 is soms ook beetje vroeg

Een heel toffe ervaring.

Heel leuk en vrij.

Leuk

Super leuk kamp

Veel vrijheid, super lekker eten, leuke locatie, toffe activiteiten, veel afwisseling, leuke mensen leren kennen en de meeste moni’s zijn leuk maar we mochten te weinig in het zwembad als we het warm hadden.

Leuk en Leerrijk

Veel bij geleerd en nieuwe vrienden

vrijheid

super leuk!!!!!

het was echt een heel leuke vakantie en het eten was heel lekker. ik zou het zeker aanraden. dit was mijn eerste keer met flowtrack en het is zeker te vertrouwen.

Superleuk kamp met leuke mensen..

Heel leuk kamp maar te weinig in het zwembad gemogen wanneer het warm was. Leuk dat we in de stad vrij mochten. Soms tussen het avondeten en de avondactiviteit zat er te veel tijd en we mochten niet naar de zee of zwembad.

Heel leuk echt aan te raden

Een heel leuke ervaring ik zou hier zeker terug komen. De monis waren ook heel leuk.

Goed top!

Onvergetelijke reis boordevol plezier!

Deze week kwam ik toe, totaal onwetend over wat ik moest verwachten. Ik heb genoten van de verschillende activiteiten, we kregen veel vrije tijd, het verblijf was top, het eten lekker en de moni’s heel vriendelijk!

Het was heel leuk

Toffe activiteiten, lekker eten, leuke mensen

Heel Chill

Je hebt veel vrijheid en veel mensen leren kennen op je eigen tempo.

Vrij met leuke activiteiten

Ik vond het leuk dat we zo vrij waren en veel de keuze hadden in de activiteiten, ook de activiteiten zelf waren leuk, maar ik zou iets van een muur-loze tent zetten of parasollen op het strand die van flowtrack zijn omdat het vaak heel warm was om het stand en je snel verbrandt en er was nergens schaduw. Als we daar dan uren zitten wordt dat een beetje vervelend. Voor de rest was de locatie van de kampplaats en de activiteiten perfect. Ik zou ook op de website bij wat je moet meenemen in de plaats van ‘stevige schoenen die nat mogen worden’, ‘waterschoenen’ zetten omdat ik dacht dat je deze schoenen nodig had voor stel dat het regende of als we naar de zee gingen bijvoorbeeld waardoor ik geen waterschoenen mee had en ik mijn normale schoenen moest aandoen bij de watertrekking. Voor de rest perfect, ook de crew!

Superleuke vakantie met gezellige mensen en leuke activiteiten

Ik heb nieuwe sporten geprobeerd en veel leuke activiteiten gedaan. Ik leerde veel nieuwe mensen en nieuwe goede vriendinnen kennen waarmee we samen vaak naar het strand gingen. Het eten was zeer lekker.

zeer leuk

Leuk

nieuwe mensen leren kennen veel vrijheid leuke activiteiten goed weer (soms te warm)

Een supertoffe zomerweek om nooit te vergeten!

Ik heb mij heel de week super hard geamuseerd! De flowtrack activiteiten waren kei leuk en er was een goede afwisseling tussen rust en avontuur! Dankjewel voor de toffe week :)

Superleuke vakantie met gezellige mensen en leuke activiteiten

Tof

Gwn tof

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.