Luuk

LUUL!!!!!!!!!!

Gwn tof

Toffe ervaring, veel toffe vrienden en lekker eten.

Sommige monis konden iets liever zijn maar over het algemeen heb ik me zeer goed geamuseerd.

Het was leuk

Het was een avontuurlijke en leuke ervaring.

Leuk

Leuk

Ik vond het heel leuk.

Heel leuk, een 4uurtje zou ik wel fijn vinden. De tenten waren wel warm en visit girona zou ik liever wat korter hebben. De monitors waren ook heel leuk.

Ik vond het leuk

We hebben leuke activiteiten gedaan. De crew was zeer tof en vriendelijk. Soms was er een beetje te veel vrije tijd

PERFECT

(Veel) Beter dan kazou

Een unieke ervaring voor ouders en kinderen.

Het animatieteam ontfermt zich heel professioneel en gemoedelijk over onze kinderen. Het was een geweldige beleving. Het eten was vers en steeds lekker.

Onvergetelijk

Elk gezin met kids zal hier een fantastische vakantie beleven. Het kamp is heel gezellig. De lodges zijn top. Het eten was zéér lekker en de hele crew doet dit fantastisch. De kids (en wij) leefden zich uit in de verschillende animaties en attracties die er voorzien waren. Nogmaals bedankt fantastische flowtrack crew om er zo een geweldige week van te maken!

uniek

ik merkte dat mohamed en besim alles bijna alles voor ons heeft gedaan ze hebben het kamp ook echt tof gemaakt en spijtig dat er geen actieviteiten werden voorzien voor mensen die in het beach house bleven

Super rijke ervaringen gekregen

Super leuk

Leuke vakantie met voldoende afwisseling

Het was een leuke vakantie met leuke activiteiten. We hadden veel vrijheid en er was lekker eten.

Nieuwe mensen leren kennen en plezier maken

De huisjes waren nice ma het eten kan wel wat beter

Niet echt zoals beschreven

De monitoren waren vaak niet duidelijk en we moesten vroeg naar huis. Ik kocht half pension maar moest toch eigen eten voorzien en lloret by night moest bijgekocht worden ter plekke.

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.