heel leuk

heel leuk leuke ervaring zeker hervat baar

Super leuk

Super leuke begeleiders En ze maken het ook altijd super tof

Missie ‘feelgood’ geslaagd.

Wij hebben genoten van goed georganiseerde activiteiten in een gezellige omgeving, lekker eten dat toegankelijk was voor de kinderen en een toffe groepssfeer. Het kamp was mooi en sfeervol opgebouwd en de crew vriendelijk en enthousiast!

Super, entertainend, gemotiveerde monitors en betrokken kamp verantwoordelijke

Onvoorziene storm, 2 tipi’s en lodge stuk, zeer snel en correct opgevangen door flowtrack crew, echt top!! Ook eten, sfeer, activiteiten, kinder animatie is allemaal prima! Zeker wetende dat dit eerste maal family concept was… Wij komen sowieso terug flowtracken!! Misschien nog kleine tip: wat extra speciale biertjes/ lokale betere wijntjes voor de meerwaardezoekers…

Relaxte surfvakantie op een toffe locatie

Leuke crew die de vakantie zeer aangenaam maakte.

Het was een geweldige week

Ik heb ontzettend genoten! Iedereen was super aardig en de groep was erg hecht. De crew was aardig en erg betrokken. De surflessen waren erg goed en werd goed begeleidt. De tips en gezelligheid werkte erg positief.

Puur genieten!

Geweldige organisatie, goede lessen en heerlijk eten!

Overtrof alle verwachtingen.

Een heel warm ontvangst, goede sfeer, prachtige crew en goedgevulde week!

Heerlijke week gehad!

De surfvakantie was super! Ondanks dat er slecht weer voorspeld was hebben wij gelukkig maar enkele uren regen gehad. Het kamp was super gezellig en door de crew hebben wij een super vakantie gehad. Een aanrader!!

Een leuke mix van avontuur en gezelligheid

Er was voldoende tijd om je eigen invullingen te doen, maar er werden ook voldoende activiteiten voorzien. De perfecte combinatie van gezelligheid en toch een avontuurlijke vakantie.

Heerlijk ontzorgd en gezellige vakantie

Ik vond het een heerlijke vakantie, gezellige mede-kamp genoten, goed georganiseerd, lekker eten, leuke staf. Een tip voor volgend jaar mbt de surflessen. De surfles die om 10 uur begint, zou moeten verzamelen om 9.30/9.45 uur. dan is er tijd genoeg om de borden naar de zandbank te brengen en shirts aan te doen etc. Nu begon die les vaak om 10.30 uur pas. Ook zat de teacher vaak 20min/30 min langs de kant. Ik snap het wel, druk schema, en hij moet ook even bijkomen. Maar dan zou ik het meer afwisselen met een andere trainer. Ik ben een keer gedesillusioneerd de zee uit gegaan omdat het niet lukte, en op de kant had hij een goede tip voor mij, dat was dan dus eigenlijk te laat.

Heel leuk kamp

Het was heel leuk maar krijgen heel weinig eten . Bv geen 4 uurtje geen Dessertje altijd het zelfde eten in de ochtend en middag . Bv we waren op uitstap en mensen die hun eten vergeten waren kregen geen eten ookal had de crew een hele bak met eten allemaal ook hadden we heel veel dorst in de warmte en ons water was op en de crew had 3 van die grote flessen water maar wij kregen er niks van omdat da voor de crew was . Ook het eten in de avond kon veel beter .

Echt leuk

Ik vond het kamp heel leuk en de activiteiten ook. Maar ik vond wel dat de kamp plaats zelf niet zo gezellig was. De crew kwamen ook niet makkelijk overeen met elkaar of met veel van de kinderen, maar mijn ervaring met de Crew viel mee.

Leuk kamp

Leuk kamp

Vlot en duidelijk

Goede organisatie

Gw leip

Was gw goei

Het was een geweldig kamp

Ik vond het een heel leuk kamp. Ik verschoot ervan hoeveel wij vrij kregen,maar dat vond ik wel fijn.

Tof

Tof

Een aangename ervaring

Ik vond het een chill kamp crew was vriendelijk, eten was heel lekker

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.